KODAlounge: Mød Spotify hos KODA

Spotify diskuteres livligt på vores FB, i blogs og andre medier, så hvorfor ikke gå direkte til kilden? Vi er rigtig glade for at kunne indbyde dig til årets første Kodalounge den 28. februar fra kl. 17.00 - 21.00, hvor vi har inviteret Spotify til at komme og fortælle om tjenesten.

Der vil blive rig lejlighed til at debattere Spotify og streamingtjenester generelt med Koda og Spotify.

Fra Spotify kommer Öjje Holt (Nordisk MD) og Eva Kristine Lægdsgaard Madsen (Senior Account Manager, Artist and Labels Relations), som bl.a. vil komme ind på:

  • Er der sket et skift i musikmarkedet?
  • Hvilke muligheder har I som rettighedshavere på Spotify?
  • Hvordan fungerer Spotifys model?


Så kom og bliv klogere på Spotify, deltag i debatten og mød dine kollegaer.

Vi serverer vanen tro rygende varm chili con carne og iskold fadøl.

Det er gratis at deltage. Arrangementet er kun for Koda medlemmer.

Læs mere og meld dig til her

 

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.