Koda udbetaler 48 mio. kr. til medlemmerne

I dag udbetaler Koda første kvartal af årets udbetaling til musikkens skabere. I alt udbetaler Koda 110 mio. kr. til både danske og udenlandske musikskabere, hvor knap 48 millionerne går direkte videre til Kodas egne medlemmer.

Nu er det blevet tid til årets første udbetaling fra Koda. I dag kan Kodas medlemmer derfor se frem til at modtage betaling for brug af deres musik på blandt andet festivaler, udendørskoncerter, streaming og musikbruget på Netflix samt Viaplay. I alt kan 7.490 Koda-medlemmer se frem til af få en andel af Kodas udbetaling på knap 48 millioner kroner.

 

Millioner til og fra udlandet

13,6 millioner af de 48 millioner kommer for fremførelser af Kodas medlemmers værker i udlandet. Dertil udbetaler Koda knap 62 millioner til de udenlandske musikskabere, der har fået deres musik spillet i Danmark.

Hvis du er Koda-medlem kan du se din udbetaling på Mit Koda

Læs detaljer om udbetalingen

Seneste nyt

09. maj 2019
Generalforsamling 2019: Nyt bestyrelsesmedlem valgt ind
Til årets generalforsamling i Koda valgte musikforlæggerne et nyt bestyrelsesmedlem ligesom et forslag om at tilføje et eksternt bestyrelsesmedlem blev vedtaget. Derudover var det sidste generalforsamling med Niels Mosumgaard i spidsen, da han efter seks begivenhedsrige år takker af som formand for Kodas bestyrelse.

07. maj 2019
Sys Bjerre - Jeg har altid skrevet sange med fællesskabet for øje
Komponisten og sangskriveren, Sys Bjerre, ramte hitlisterne i 2008 med sangen ’Malene’. Hun har udgivet fire albums i eget navn, deltog i 2017 i Karrierekanonen med bandet Duks og har derudover også skrevet for andre kunstnere, til musicals og til sangbøger. Tiden bliver brugt flittigt – Sys Bjerre kalder sig selv multipassioneret, og det giver rum for både musikken og for de mange andre ’missioner’, som Sys Bjerre arbejder med. Den 8. maj kan du møde Sys Bjerre i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Sys sammen med Mathilde Falch giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.

06. maj 2019
Mathilde Falch – musikken kan gøre en forskel
Komponisten og sangskriveren, Mathilde Falch, har noget på hjerte. Med en titel som ambassadør for SIND (Landsforeningen for psykisk sundhed), bruger hun en stor del af sit arbejdsliv på at afholde fortællekoncerter – et koncertformat, som levner plads og rum til nærvær, og som giver indblik i hvad, der ligger bag hendes poetiske, musikalske univers. Den 8. maj kan du møde Mathilde Falch i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Mathilde sammen med Sys Bjerre giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.