Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig
Nyt initiativ skal blandt andet øge hastigheden for Kodas udbetalinger

Koda, TONO og Teosto lancerer Polaris Futures Lab

Koda lancerer i samarbejde med Polaris Nordic-alliancen et fælles forsknings- og udviklingsinitiativ under navnet ’Polaris Futures Lab’. Initiativet blev præsenteret i dag på ’Sonar+D’ i Barcelona.

Tidligere i dag lancerede Koda i samarbejde med vores norske og finske søsterselskaber det fælles initiativ ’Polaris Future Lab’. Med dette projekt vil vi arbejde for at få en førende rolle i den fremtidige forvaltning af musikrettigheder ved at investere i ny teknologi og nye tjenester til gavn for både komponister, sangskrivere, musikforlag og musikbrugere. Formålet med initiativet er at øge tempoet, effektiviteten og gennemsigtigheden i administrationen af udbetalingerne, og dermed helt at gentænke de eksisterende arbejdsprocesser inden for den kollektive forvaltningsmodel.  

 

Vi vil konkret fokusere på at øge hastigheden for vores udbetalinger - Anders Lassen

 

Radikal nytænkning

Den første fase af arbejdet i ’Polaris Futures Lab’ vil dreje sig om at identificere de nøgleområder, som skal tage de nye teknologier og udviklingsprocesser i brug, for på den måde bedst muligt at kunne understøtte en radikal nytænkning af den eksisterende kollektive forvaltningsmodel. Arbejdet vil blive indledt i august 2017, og resultaterne af arbejdet i ’Polaris Futures Lab’ vil blive rullet ud i Koda og søsterselskaberne fra begyndelsen af 2018.

"Med ’Polaris Future Lab’ vil vi i samarbejde med vores nordiske søsterselskaber arbejde på at være foregangsmænd/kvinder, når det kommer til at tilpasse den kollektive forvaltningsmodel til den digitale tidsalder. Vi vil konkret fokusere på at øge hastigheden for vores udbetalinger til vores medlemmer markant og dermed sætte en helt ny servicestandard for de kollektive forvaltningsselskaber", siger Kodas direktør, Anders Lassen.

OM POLARIS NORDIC:

De tre nordiske forvaltningsselskaber Koda, TONO og Teosto står i fællesskab bag selskabet Polaris Nordic, som arbejder for at skabe større værdi for rettighedshaverne og for at give disse tre forvaltningsselskaber en førende rolle i den fremtidige forvaltning af musikrettigheder. Gennem dette samarbejde reducerer selskaberne omkostninger, øger effektiviteten og skaber højere omsætning gennem en effektiv forvaltning af rettigheder.

Læs mere her: www.polarisnordic.org