Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Koda Skolekontakt søger medlemmer til nyt kunstnerkorps

Koda Skolekontakt er et tilbud til alle landets skoler om at få besøg af en professionel komponist eller sangskriver. Formålet er at sætte musik på skoleskemaet, fordi vi i Koda vil skabe en forståelse for det arbejde, der ligger bag al den musik, vi lytter til i hverdagen. Det er nu tid til at sætte holdet af kunstnere til næste sæson af den populære ordning, og der er åbent for ansøgninger frem til 22. marts.

Giv børn og unge en musikalsk oplevelse – besøg en skole med dit kreative værksted! Vi søger kvalificerede komponister og sangskrivere, der har lyst til at lave et musikprojekt i samarbejde med en klasse eller et musikhold i løbet af skoleåret 2013/2014.

Besøget kan fx bruges til at skrive et stykke musik, lege med lyde og stemmer eller skabe billeder og bevægelser til musik i fællesskab med klassen. Det afgørende er, at eleverne bliver inddraget i den skabende proces. Ideen er nemlig også at give børn og unge en forståelse for den indsats og værdien af det arbejde, der ligger i at skabe musik. Det er første skridt på vejen til, at de bliver bevidste i deres brug af musik. 

Hvis du har lyst til at ansøge om at blive en del af Koda Skolekontakts korps af komponister og sangskrivere, skal du udfylde et online-ansøgningsskema. Du finder skemaet på Kodas hjemmeside
Sidste frist for tilmelding er den 22. marts 2013.

På baggrund af alle ansøgninger udvælges 20 kunstnere/grupper, som kommer med i Koda Skolekontakt 2013/2014. I udvælgelsesprocessen lægger vi bl.a. vægt på:

- Erfaring med at arbejde med børn og unge

- Gode projektidéer

- Evne til at igangsætte eleverne som musiker, sanger eller performer

- Genremæssig spredning på de udvalgte kunstnere/grupper

Hvis du er en af de heldige, som bliver udvalgt, skal du deltage på en workshop arrangeret og betalt af Koda. Workshoppen vil ligge en hverdag i sidste halvdel af august, og deltagelse er obligatorisk.

Hvis du har spørgsmål vedr. ordningen, kan du kontakte projektkoordinator André Bak hos Koda Skolekontakt på tlf. 33 30 64 16 eller [email protected]