Koda Skolekontakt er åben for tilmelding

Koda Skolekontakt er et tilbud til alle landets skoler om at få besøg af en komponist eller en sangskriver i løbet af skoleåret 2013/2014. Besøget er gratis. Og der er nu åbnet for tilmelding.

Koda Skolekontakt blev lanceret for ni år siden med det formål at give landets skoleelever en anderledes musikoplevelse med fokus på den kreative proces. Ideen er at skabe forståelse blandt børn for den indsats og det arbejde, der ligger i at skabe musik.

Ved selv at deltage i det kreative arbejde får eleverne en fornemmelse af det arbejde, der ligger bag det færdige værk. Dermed kan mødet også give anledning til at sætte temaer som kunstnernes arbejdsvilkår og rettigheder på tapetet.

Eleverne skaber musik på én dag

Dagens indhold tilrettelægger du sammen med kunstneren, så det passer til dine elever og de temaer, der arbejdes med i undervisningen.
Blandt de tidligere deltagende skoler har både elever og lærere været glade for at få ny inspiration til musikundervisningen. Mange har oplevet, at kunstnernes glæde ved musikken er smittet af på eleverne.

Vælg mellem 22 forskellige professionelle kunstnere og grupper

På koda.dk/skolekontakt kan du læse mere om Koda Skolekontakt og hente inspiration til projekter samt se hvilke kunstnere, der deltager i ordningen.

Gå til ansøgning: Ansøg online senest den 30. juni 2013