Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Koda præsenterer pris ved DMA

Når prisen som årets danske sangskriver uddeles på lørdag ved årets DMA, er det Koda, der præsenterer prisen. Det gør vi, fordi netop prisen som årets danske sangskriver rammer essensen af det, vores medlemmer gør.

Vi har spurt et par af de nominerede til prisen, hvad nomineringen betyder for dem. Her er, hvad Lukas Graham siger:

”Teksten er noget af det vigtigste i en sang - i hvertfald for mig, - så jeg er meget beæret over at blive nomineret i kategorien årets sangskriver! Nomineringen ændre ikke på mine tekster eller vores musik, men anerkendelsen er fantastisk! Vi er nok mest inspireret af gangster-rap fra 90'erne, og hvis ikke det er tekstforfatteri, så ved jeg ikke hvad er ;)”

Og de tre "drenge" fra Malk de Koijn udtrykker det således:

"Vi er glade for, at blive anerkendt som den slags tekstforfattere, der kan gøre sig i det selskab. Hvem ville ikke være det..!"

Følg os på Instagram

Når lørdagens show går i luften, kan du nu følge en anden del af showet ved at følge vores helt nye Instagram-profil. Her vil vi løbende poste eksklusive billeder - også af alt det du ikke ser på tv. Læs mere her

Koda og DMA

Sammen med IFPI er Koda igen i år med til at afvikle Danmarks absolut største musikalske prisshow. Det er naturligt for os at være medarrangør af DMA, som er et hyldestshow til den etablerede danske musik, for vi synes, at det er vigtigt, at vi husker at fejre succeserne. Og vi glæder os til sammen med IFPI, TV 2 og resten af Danmark at hylde de bedste, de største og de vildeste stjerner inden for dansk musik.

Læs også: Koda igen med bag DMA

Del af et større engagement i dansk musik

DMA er selvsagt en fejring af allerede etablerede navne på den danske musikscene. Men det er ikke kun de etablerede navne, der har Kodas bevågenhed.Kodas engagement i DMA er kun en lille del af et langt større engagement på den danske musikscene. For hvert år bruger vi 10 pct. af vores indtægt til at styrke mangfoldigheden og vækstlaget i dansk musik via støtte til musikundervisningen på landets skoler, økonomiske bidrag til musikproduktioner og til store musikarrangementer som Spil Dansk Dagen og DMA. I 2011 blev det til over 50 mio. kroner, som Koda gav tilbage til musikken.

Læs mere om, hvad Koda ellers støtter