Koda på Roskilde 2012

Traditionen tro er Koda til stede på årets Roskilde Festival. Det er naturligt for os at være en del af Danmarks største musikfestival. Og i år kan publikum både støde på os på festivalpladsen og til mere brancheorienterede arrangementer i den fælles nordiske stand i backstage området.

Northern Sounds
Det der før hed Mediebyen hedder nu Backstage Village. Og her har Koda slået sig sammen med en række andre organisationer inden for musikbranchen og skabt en fælles stand, der som navnet Northern Sounds danner ramme om seminarer, networking og workshops. Som navnet indikerer er Northern Soundset samlingssted for særligt de nordiske landes musikorganisationer og under overskriften Northern Sounds skal det bla. diskuteres, om der er et fælles nordisk lyd-brand og hvordan mad og musik kan spille sammen og skabe nye typer af oplevelser.

Alle er velkomne til at deltage i standens sociale arrangementer og paneldebatter. Det eneste det kræver er, at du har adgang til Backstage Village.

Se mere om programmets enkelte dage her:

Onsdag – Upcoming
Torsdag – Housewarning og Danmarkskortet
Fredag – Norway
Lørdag – Nordic
Søndag – Food&Music

Standen er blevet til som en samarbejde mellem Dansk Live, Koda, MXD, Musikzonen, Gramex, DMF, DAF, ROSA, Norsk Rockforbund, Music Export Norway, NOMEX og Musikparlamentet.

Se mere om Northern Sounds på facebook.com/NorthernSounds2012

Signing-sessions powered by Koda
Husker du CD-Shoppen på Roskilde Festival? Den hedder nu Roskilde Music Store og Koda sørger for, at den legendariske bod i år lægger hus til en række Signing–sessions, der lader publikum komme helt tæt på en række af de største danske bands, der spiller på festivalen.

Det gør vi for at give de danske optrædende en unik mulighed for ekstra synlighed på årets Roskilde Festival.

Læs også: Koda arrangerer signing-sessions på årets Roskilde Festival

Tjek event på vores facebook-profil her

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.