Koda på Roskilde 2012

Traditionen tro er Koda til stede på årets Roskilde Festival. Det er naturligt for os at være en del af Danmarks største musikfestival. Og i år kan publikum både støde på os på festivalpladsen og til mere brancheorienterede arrangementer i den fælles nordiske stand i backstage området.

Northern Sounds
Det der før hed Mediebyen hedder nu Backstage Village. Og her har Koda slået sig sammen med en række andre organisationer inden for musikbranchen og skabt en fælles stand, der som navnet Northern Sounds danner ramme om seminarer, networking og workshops. Som navnet indikerer er Northern Soundset samlingssted for særligt de nordiske landes musikorganisationer og under overskriften Northern Sounds skal det bla. diskuteres, om der er et fælles nordisk lyd-brand og hvordan mad og musik kan spille sammen og skabe nye typer af oplevelser.

Alle er velkomne til at deltage i standens sociale arrangementer og paneldebatter. Det eneste det kræver er, at du har adgang til Backstage Village.

Se mere om programmets enkelte dage her:

Onsdag – Upcoming
Torsdag – Housewarning og Danmarkskortet
Fredag – Norway
Lørdag – Nordic
Søndag – Food&Music

Standen er blevet til som en samarbejde mellem Dansk Live, Koda, MXD, Musikzonen, Gramex, DMF, DAF, ROSA, Norsk Rockforbund, Music Export Norway, NOMEX og Musikparlamentet.

Se mere om Northern Sounds på facebook.com/NorthernSounds2012

Signing-sessions powered by Koda
Husker du CD-Shoppen på Roskilde Festival? Den hedder nu Roskilde Music Store og Koda sørger for, at den legendariske bod i år lægger hus til en række Signing–sessions, der lader publikum komme helt tæt på en række af de største danske bands, der spiller på festivalen.

Det gør vi for at give de danske optrædende en unik mulighed for ekstra synlighed på årets Roskilde Festival.

Læs også: Koda arrangerer signing-sessions på årets Roskilde Festival

Tjek event på vores facebook-profil her

Seneste nyt

18. januar 2018
Fokus på fundraising og støtte – nyt år og nye muligheder
Et nyt år og dermed nye støttemuligheder. Sådan indledtes årets første medlemsarrangement med fokus på støtteordninger og fundraising. Til arrangementet fik de fremmødte svar på spørgsmål om fundraising og støtte, og samtidig gav digital strateg og musiker Maiken Ingvordsen indblik i, hvordan man tilrettelægger sin fundraising-strategi. Kristina Holgersen fra Statens Kunstfond samt Martin Stauning og Tobias Stenkjær fra Kodas Legatudvalg 2017 gav gode råd til ansøgningerne.

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.