'Dyr i Drift' på scenen

Koda på Kulturnatten: Børnekoncert med dans og quiz

Vil du give dine børn en god oplevelse til Kulturnatten? Så inviterer Kulturministeriet og Koda til inkluderende børnekoncert med quiz og dans.

Fredag den 13. oktober har alle børnefamilier mulighed for at opleve en underholdende og inkluderende børnekoncert med Dyr i Drift i Kulturministeriets hyggelig gård. Koncerten er arrangeret i samarbejde med Koda.

Mød Elefanten Albert og Krabben Kaj

Bandet Dyr i Drift spiller sange om dyr for børn i alderen 0-10 år og deres forældre. Bag det kreative bandnavn gemmer sig fire glade mandlige musikere fra Fyn, der siden 2005 har skrevet og arrangeret over 100 sjove og lærerige sange om dyr. I sangene kommer man blandt andet til at møde Elefanten Albert, Okapipigen Pippi og Krabben Kaj.

Se hvor meget bandet glæder sig til at optræde i denne video

Dans og quiz for børn og voksne

De fire musikere vil ikke bare nøjes med at spille musik, men har også øvet dansetrin, lavet udklædninger og forberedt quizzer, der både er underholdende for børn og deres forældre.

Arrangementet er gratis med et kulturpas og kræver ikke tilmelding. Der vil desuden være kaffe og kage til de første. Derudover vil der være mulighed for at købe mad og drikke i Meyers Kantines gadekøkken.

 

Se eventet på facebook her

Læs mere om Dyr i Drift her

Koncerten er fra klokken 18.30-19.30 i Kulturministeriet gård.

Adresse: Nybrogade 2, 1203 København eller klik her for kort

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.