'Dyr i Drift' på scenen

Koda på Kulturnatten: Børnekoncert med dans og quiz

Vil du give dine børn en god oplevelse til Kulturnatten? Så inviterer Kulturministeriet og Koda til inkluderende børnekoncert med quiz og dans.

Fredag den 13. oktober har alle børnefamilier mulighed for at opleve en underholdende og inkluderende børnekoncert med Dyr i Drift i Kulturministeriets hyggelig gård. Koncerten er arrangeret i samarbejde med Koda.

Mød Elefanten Albert og Krabben Kaj

Bandet Dyr i Drift spiller sange om dyr for børn i alderen 0-10 år og deres forældre. Bag det kreative bandnavn gemmer sig fire glade mandlige musikere fra Fyn, der siden 2005 har skrevet og arrangeret over 100 sjove og lærerige sange om dyr. I sangene kommer man blandt andet til at møde Elefanten Albert, Okapipigen Pippi og Krabben Kaj.

Se hvor meget bandet glæder sig til at optræde i denne video

Dans og quiz for børn og voksne

De fire musikere vil ikke bare nøjes med at spille musik, men har også øvet dansetrin, lavet udklædninger og forberedt quizzer, der både er underholdende for børn og deres forældre.

Arrangementet er gratis med et kulturpas og kræver ikke tilmelding. Der vil desuden være kaffe og kage til de første. Derudover vil der være mulighed for at købe mad og drikke i Meyers Kantines gadekøkken.

 

Se eventet på facebook her

Læs mere om Dyr i Drift her

Koncerten er fra klokken 18.30-19.30 i Kulturministeriet gård.

Adresse: Nybrogade 2, 1203 København eller klik her for kort