Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Koda overgår til ICE-værkdatabasen (1)

Den 12. oktober 2015 overgår Koda til en ny værkdatabase, ICE-værkdatabase.

ICE-værkdatabasen er Kodas nye værksdatabase, der har til formål at administrere de store datamængder, som kræves for at kunne udbetale vederlag til hhv. musikskabere og musikforlag, når deres musik spilles offentligt. 

ICE værkdatabasen repræsenterer i dag over 170.000 internationale komponister, sangskrivere og forlag, med over 19 mio eksisterende værker og 2.8 mio nye registrerede værker pr. år. Når vi sammen med de øvrige forvaltningsselskaber TONO (Norge) og Teosto (Finland) går over til at benytte den nye database, vil ICE-værkdatabasen komme til at repræsentere over 25 mio værker.

Vigtig information

Frem til den 12. oktober, vil du kunne bruge Mit Koda som vanligt. De værker, du registrerer samt ændringer til eksisterende værker og koncertanmeldelser, vil dog først blive behandlet efter den 12. oktober, når ICE værkdatabasen er i luften.

Bemærk også, at det ikke vil være muligt at oprette en ny brugerprofil på Mit Koda før den 12. oktober.

I perioden fra den 25. september kl. 16:00 frem til og med den 9. oktober kl. 9:00, vil det ikke vil være muligt at rapportere koncerter eller anmelde værker i Mit Koda. Bemærk, at du godt kan logge ind og se dine værker/rapporteringer, men ikke ændre eller tilføje.

Du kan finde yderligere information på forsiden af Mit Koda.

Fordele ved at overgå til ICE-værkdatabasen

Overgangen til ICE-værkdatabasen vil medføre, at vi kan spare tid på at identificere en stor del af det internationale repertoire samt at Koda-repertoiret bliver bedre eksponeret overfor de øvrige forvaltningsselskaber, som benytter ICE værkdatabasen.

En anden stor fordel ved overgangen til ICE databasen er, at der nu er seks selskaber om at dele én værkdatabase. Overgangen til ICE-værkdatabasen vil samtidig understøtte en forbedring af vores service, så vi kan sikre, at din udbetaling bliver endnu mere præcis og nøjagtig, også på tværs af grænserne.

Har du spørgsmål i forbindelse med overgangen til ICE-værkdatabasen, er du velkommen til at kontakte Forlags- og Medlemsservice på [email protected] eller på tlf. 3330 6320.