Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Koda overgår til ICE-værkdatabasen

Den 12. oktober 2015 overgår Koda til den nye ICE-værkdatabase.

ICE-værkdatabasen er Kodas nye værksdatabase, der har til formål at administrere de store datamængder, som kræves for at kunne udbetale vederlag til hhv. musikskabere og musikforlag, når deres musik spilles offentligt. 

Koda har indgået en aftale med ICE (International Copyright Enterprise AB), om levering af backoffice-service fra og med oktober 2015. I den forbindelse går vi sammen med de øvrige forvaltningsselskaber TONO (Norge) og TEOSTO (Finland) over til at benytte ICE værkdatabasen.

ICE ejes af forvaltningsselskaberne PRS (England) og STIM (Sverige). Følgende selskaber er i dag kunder hos ICE: Buma-Stemra (Holland), Koda, TONO (Norge), Teosto (Finland). De baltiske lande (Estland, Letland og Litauen) vil tilslutte sig ICE værkdatabasen i efteråret 2015, og SABAM (Belgien) og GEMA (Tyskland) planlægger at tilslutte sig i 2016.

ICE værkdatabasen repræsenterer i dag over 170.000 internationale komponister, sangskrivere og forlag, med over 19 mio eksisterende værker og 2.8 mio nye registrerede værker pr. år. Med repertoire fra TONO, Teosto og Koda, vil ICE værkdatabasen komme til at repræsentere over 25 mio værker.

Fordele ved at overgå til ICE-værkdatabasen

Overgangen til ICE-værkdatabasen vil medføre, at vi kan spare tid på at identificere en stor del af det internationale repertoire samt at Koda-repertoiret bliver bedre eksponeret overfor de øvrige forvaltningsselskaber, som benytter ICE værkdatabasen.

En anden stor fordel ved overgangen til ICE databasen er, at der nu er seks selskaber om at dele én værkdatabase. Overgangen til ICE-værkdatabasen vil samtidig understøtte en forbedring af vores service, så vi kan sikre, at din udbetaling bliver endnu mere præcis og nøjagtig, også på tværs af grænserne.

Vigtigt!

I perioden 9. september – 12. oktober, vil du kunne bruge Mit Koda som vanligt. De værker, du registrerer samt ændringer til eksisterende værker og koncertanmeldelser, vil dog først blive behandlet efter den 12. oktober, når ICE værkdatabasen er i luften. Vil du sikre dig, at dine værker og koncerter bliver behandlet og når at være med i december-udbetalingen i år, er det væsentligt, at du anmelder dine værker og rapporterer dine koncerter for andet kvartal senest den 4. september kl. 24:00.

Bemærk, at der kan være en periode ultimo september, hvor du ikke kan rapportere koncerter eller anmelde værker i Mit Koda. Du kan finde yderligere information på forsiden af Mit Koda.