Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Koda med bag stjernebesat aften med 'De Danske Divaer'

Seere og publikum kan godt begynde at glæde sig til et glamourøst og stjernbesat show, når Danmarks største sangerinder indtager scenen i Koncerthuset ved en storstilet hyldest til ’De Danske Divaer’. En perlerække af hits opføres af Aura, Anne Linnet, Birthe Kjær, Nabiha og mange flere i Koncerthuset 27. oktober og på DR1 2. november kl. 20.

Der er lagt op til en storslået aften for både publikum i Koncerthuset og seerne bag tv-skærmene, når DR og Koda skruer op for glitter og glamour ved deres store hyldest til ’De Danske Divaer’, der optræder sammen med DR UnderholdningsOrkestret i anledningen af Spil Dansk Dagen 2012.

Ønsker man at opleve nogle af Danmarks største sangerinder på nærmeste hold og selv føle sig som diva for en aften, kan de hurtige stadig nå at købe billetter på dr.dk/koncerthuset. Seerne kan 2. november kl. 20.00 glæde sig til en farverig og festlig fredag aften på DR1.

Stjernestøv og fortryllende musik

Der er divaer for enhver smag når Anne Linnet, Aura, Birthe Kjær, Ida Corr, Caroline Henderson, Lotte Andersen, Lucy Love, Nabiha, Ulla Henningsen, Pernille Rosendahl og Susanne Elmark indtager scenen i Koncerthuset. DR UnderholdningsOrkestret bakker alle sangerinderne op, når de byder på et potpourri af de fantastiske numre, de har fortryllet danskerne med gennem deres karriere.

Aftenen er krydret med limousiner, rød løber, champagne og glitrende kjoler, og på scenen kan man eksempelvis også se om Dennis Knudsen har held til at forvandle Danmarks kedeligste kvinde til en ægte diva. Martin Brygmann er vært og supplerer showet med egne evner som sanger og komiker, og får også besøg af kollegaer på scenen.

Om Spil Dansk Dagen

‘Spil Dansk Dagen’ er musiklivets årlige festdag, hvor man fejrer den danskproducerede musik og det danske musikliv på den sidste torsdag i oktober. Siden Koda i 2001 tog initiativ til Spil Dansk Dagen, er det blevet en fast tradition i dansk musikliv. Med over 1200 arrangementer rundt i hele landet er Spil Dansk Dagen uden sammenligning Danmarks største musikbegivenhed. Sidste år hyldede DR og Koda i fællesskab den danske sangskriver med showet ”Når lyset bryder frem”, denne gang er det de danske divaers tur.