Koda får nyt domicil

I 2014 flytter koda sammen med DJBFA, DPA, DKF og DMFF i et nyt domicil. Fra marts 2014 kan du finde os under samme tag i nye og lysere lokaler på Lautrupsgade i Nordhavn.

I marts 2014 rykker vi teltpælene op og forlader vores nuværende lokaler på Landemærket i det indre København. I stedet flytter vi til et nyt domicil i Nordhavn, der er stort nok til, at vi for første gang kan samle Koda og Kodas foreninger under samme tag. Huset, der ligger på Lautrupsgade, bliver et ”Musikkens hus”, der foruden Koda rummer komponistforningerne og Musikforlæggerforeningen. Huset er placeret i en del af København med store og visionære ambitioner for byudvikling.

De nye lokaler understøtter bedre den måde, man arbejder på i en moderne, dynamisk virksomhed i en branche i rivende udvikling. At samle Koda og Kodas foreninger under samme tag giver desuden en række administrative fordele og besparelser.

Fra eje til leje

I forbindelse med flytningen sælger vi bygningerne på Landemærket og Gråbrødre Torv og i stedet for at købe nye lokaler, lejer vi bygningen på Lautrupsgade. At leje er ganske enkelt billigere for os, når man tager vores nuværende omkostninger til vedligehold med. Desuden mener vi ikke, det er rigtigt at binde penge, der kunne komme rettighedshaverne til gode, i mursten.

Når vi sælger bygningerne på Landemærket og Gråbrødre Torv, frigiver det en større pengesum. Bestyrelsen arbejder på at finde en løsning med hensyn til disse penge, der tilgodeser musiklivet bedst muligt.

Vi glæder os til at byde vores medlemmer velkommen i Musikkens hus på Lautrupsgade i det nye år. Vi forventer at flytte 1. marts 2014.

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.