Koda får nyt domicil

I 2014 flytter koda sammen med DJBFA, DPA, DKF og DMFF i et nyt domicil. Fra marts 2014 kan du finde os under samme tag i nye og lysere lokaler på Lautrupsgade i Nordhavn.

I marts 2014 rykker vi teltpælene op og forlader vores nuværende lokaler på Landemærket i det indre København. I stedet flytter vi til et nyt domicil i Nordhavn, der er stort nok til, at vi for første gang kan samle Koda og Kodas foreninger under samme tag. Huset, der ligger på Lautrupsgade, bliver et ”Musikkens hus”, der foruden Koda rummer komponistforningerne og Musikforlæggerforeningen. Huset er placeret i en del af København med store og visionære ambitioner for byudvikling.

De nye lokaler understøtter bedre den måde, man arbejder på i en moderne, dynamisk virksomhed i en branche i rivende udvikling. At samle Koda og Kodas foreninger under samme tag giver desuden en række administrative fordele og besparelser.

Fra eje til leje

I forbindelse med flytningen sælger vi bygningerne på Landemærket og Gråbrødre Torv og i stedet for at købe nye lokaler, lejer vi bygningen på Lautrupsgade. At leje er ganske enkelt billigere for os, når man tager vores nuværende omkostninger til vedligehold med. Desuden mener vi ikke, det er rigtigt at binde penge, der kunne komme rettighedshaverne til gode, i mursten.

Når vi sælger bygningerne på Landemærket og Gråbrødre Torv, frigiver det en større pengesum. Bestyrelsen arbejder på at finde en løsning med hensyn til disse penge, der tilgodeser musiklivet bedst muligt.

Vi glæder os til at byde vores medlemmer velkommen i Musikkens hus på Lautrupsgade i det nye år. Vi forventer at flytte 1. marts 2014.

Seneste nyt

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.

16. januar 2018
Danmark blomstrer på Eurosonic Noorderslag 2018
I denne uge drager den internationale musikbranche til Holland for at deltage i den største festival dedikeret til ny europæisk rytmisk musik, Eurosonic Noorderslag. Festivalen sætter i år fokus på Danmark og danske kunstnere. Hele 22 danske navne er i år på plakaten, når festivalen afholdes i den hollandske by Groningen fra den 17. – 20. januar.