Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Koda er nu overgået til ICE-værkdatabasen

Sammen med de øvrige to selskaber i Polaris Nordic-gruppen, TONO og Teosto, er Koda nu overgået til at bruge den fælles database, ICE-værkdatabasen.

Fra og med den 12. oktober 2015 leverer International Copyright Enterprise Services AB en række administrative ydelser til Polaris Nordic-selskaberne. Det sker efter en vel overstået proces, hvor de danske, norske og finske forvaltningsselskabers repertoirer er blevet overført til ICE-værkdatabasen.

I marts 2014 indgik Polaris Nordic og ICE en femårig kontrakt om levering af tjenesteydelser, der understøtter en effektiv forvaltning af ophavsret. Polaris er en paraplyorganisation for Koda, TONO og Teosto, der er forvaltningsselskaberne i hhv. Danmark, Norge og Finland. Nu, hvor forløbet med at overføre data fra de tre selskabers database til ICE-værkdatabasen er vel overstået,  leverer ICE en række administrative ydelser til Polaris Nordic-selskaberne. Ændringen har givet forvaltningsselskaberne i Polaris Nordic adgang til et større og bredere musikrepertoire, og vil gøre det både nemmere og mere effektivt at gennemføre præcise afregninger til de sangskrivere, komponister og forlag, der står bag Polaris Nordics eget repertoire.

”Det har gennem mange år været noget af en drøm for forvaltningsselskaberne at få en international og virkeligt dækkende værkdatabase. ICE er de første, der har gjort denne drøm til virkelighed, og vi forventer, at samarbejdet med ICE vil føre til mere præcise afregninger, færre konflikter og lavere omkostninger for vores medlemmer,” siger Anders Lassen, direktør for Koda.

For at læse pressemeddelelsen på engelsk, se her / To read the press release in english, click here

 

Om Polaris Nordic

Polaris Nordic blev dannet i 2013 som en alliance mellem Koda, TONO og Teosto. Formålet med alliancen er at reducere omkostninger og samtidig forøge kvaliteten i selskabernes forretningsområder.

Læs mere om Polaris Nordic her

 

Om ICE

International Copyright Enterprise Services AB (ICE) er med til at sikre, at sangskrivere og musikforlag får et rimeligt vederlag for deres arbejde. Det gør de ved at opretholde en database over musikværker og forlagsaftaler og ved at levere en række tjenesteydelser i forbindelse med denne database. ICE betjener dermed indirekte [170.000] sangskrivere, komponister og musikforlag.

ICE ejes i fællesskab af GEMA, STIM og PRS for Music og leverer sine tjenesteydelser fra kontorer i Stockholm og Berlin.

Læs mere om ICE her.