Koda arrangerer signing-sessions på årets Roskilde Festival

Husker du CD-Shoppen på Roskilde Festival? Den hedder nu Roskilde Music Store og Koda sørger for, at den legendariske bod i år lægger hus til en række Signing–sessions, der lader publikum komme helt tæt på en række af de største danske bands, der spiller på festivalen.

I Koda samarbejder vi med Roskilde Music Store for at give de danske optrædende en unik mulighed for ekstra synlighed på årets Roskilde Festival. Derfor har vi arrangeret en række Signing-sessions, der giver publikum mulighed for at komme forbi Roskilde Music Store og hilse på en række af de danske optrædende efter, de har spillet på årets festival. Vi kalder det for Signing-sessions powered by Koda.

Læs også: Koda på Roskilde 2012 

Tættere på hinanden
Til disse sessions kan festivalgæsterne købe signerede cd’er, lp’er og band-merchandise eller bare trykke deres idoler i hånden og sige tak for koncerten. Alt sammen med henblik på give publikum og bands en mulighed for at komme tættere på hinanden på den enorme musikfestival.

Her er et udpluk af de aftaler, der allerede er indgået med diverse bands.Der kommer løbende flere aftaler i hus, og de bliver annonceret på Roskilde Music Stores opslagstavler i shoppen og på Kodas twitter-profil.

Alle tidspunkter er ca. tidspunkter. For de optrædende bands skal lige have lov til at komme sig ovenpå deres koncerter og finde vej til shoppen.

Indtil videre er der lavet aftaler med følgende bands:

- Magtens Korridorer, Søndag ca. 18:45
- Rangleklods, Fredag ca. 14.30
- I Got You On Tape, Fredag ca. 21.15
- Spillemændene, Lørdag ca. 19.30
- Shiny Darkly, Tirsdag ca. 18.15
- Of The Wand & The Moon, Fredag ca. 22.15
- Ulige Numre, Søndag (1.juli) ca. 21.00
- Cerekloth, Mandag ca. 22.00
- Dig & Mig, Søndag (1. juli) ca. 22.15

 

'Kommentér' eller 'Synes godt om' event på Kodas facebookprofil