Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Koda ansætter juridisk chef

Til august begynder Nicky Valbjørn Trebbien som juridisk chef i Koda. Han kommer fra en stilling som kontorchef i Kulturministeriets departement, og med sig bringer han stor erfaring om det ophavsretlige område.

Nicky Valbjørn Trebbien tiltræder den 12. august som juridisk chef i Koda. En stilling, som har været ubesat siden begyndelsen på året. Nicky Valbjørn Trebbien kommer fra en stilling som kontorchef i Kulturministeriets departement, hvor han har haft ansvaret for kontoret for Ophavsret & Jura. Gennem sine 13 år i Kulturministeriet og fem år i advokatbranchen har Nicky Valbjørn Trebbien opnået et indgående kendskab til ophavsretten og de mange udfordringer på området.

I flere tilfælde har Nicky Valbjørn Trebbien repræsenteret Danmark i EU, og han har været med til at forhandle og efterfølgende gennemført en lang række ophavsretlige direktiver i dansk ret. Han er et velkendt ansigt i nationale og internationale ophavsretlige kredse, hvor han tillige er en efterspurgt oplægsholder.

Kodas direktør, Gorm Arildsen, glæder sig over ansættelsen og ser frem til at få Nicky Valbjørn Trebbien med på holdet:

”Jeg glæder mig meget over, at det er lykkes os at tiltrække en med Nickys erfaringer og ophavsretlige ekspertise. Vi står på flere områder overfor store udfordringer i musikindustrien, som i kombination med en ambitiøs strategi for Koda kræver stærke kompetencer i chefgruppen. Med ansættelsen af Nicky vil kompetenceniveauet i Kodas chefgruppe blive yderligere styrket.”

Nicky Valbjørn Trebbien glæder sig ligeledes til at komme i gang med arbejdet i Koda og musikbranchen:

”I mange år har jeg gennem mit arbejde i ministeriet bidraget til at skabe gode rammevilkår for ophavsretten i Danmark. Nu glæder jeg mig til at få muligheden for at sætte mig på den anden side af bordet og gøre mit ypperste for at skabe de mest optimale vilkår for de danske musikskabere. Jeg føler mig enormt privilegeret over at få muligheden for at bruge mine kompetencer i en moderne organisation som Koda og bidrage til at skabe et stærkere musikliv.”