Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

KarriereKanonen 2013: Så er finalisterne fundet

Efter koncerter med de sidste 12 skud i KarriereKanonen 2013 på årets SPOT Festival er der nu fundet otte finalister, som er gået videre.

Koda sad med i juryen, da de otte Karrierekanon-finalister blev udvalgt søndag formiddag efter to dage med forrygende koncerter på SPOT Festivalen. Efter to intense timer bag lukkede døre kunne juryen fortælle de otte udvalgte, at de er gået videre i KarriereKanonen, og nu  kan se frem til et intenst arbejdsforløb frem mod finalen på Smuk Fest 2013.                                                                            

Tillykke til de otte udvalgte:

  • The Minds of 99
  • City Syd
  • Vild $mith
  • Amin Karami
  • Helmet Compass
  • Kinck
  • Kejthåndet
  • Camilo & Grande

De otte udvalgte modtager i de kommende måneder intensiveret og målrettet rådgivning og coaching, inden de alle optræder på Smukfest til august. Efter koncerterne på Smukfest bliver KarriereKanonens tre vindere udpeget, hvorefter de træder ind i et skræddersyet karriereudviklingsforløb.

'Kommenter' eller 'Synes godt om' på kodas Facebook-profil

”Karrierekanonen stimulerer vækstlaget i dansk musik og giver nye talenter en unik chance for at blive hørt og finde deres publikum. Det er derfor naturligt for os at være en del af samarbejdet,” fortæller projektansvarlig Christine Zacho fra Koda. Hun fortsætter: ”For os er det hele processen, der er i fokus. Vi lægger derfor vægt på, at Karrierekanonen også i år bliver en chance, som alle deltagere får et udbytte af – uanset om de havner blandt vinderne.”

Læs også: Danmarks smukkeste festival er ny medspiller i KarriereKanonen

De fire navne, som ikke er valgt til at fortsætte i KarriereKanonen, er Ilang, Nordpå, Dean Thompson og Dead Young Oaks. Men deres musik kan fortsat – ligesom alle andre tilmeldtes – høres på www.dr.dk/karrierekanonen.

Rekord for tilmelding

Oprindeligt var mere end 1.300 kunstnere tilmeldt KarriereKanonen 2013, hvilket er 44 procent flere end i 2012. Og i år har KarriereKanonens partnere sikret deltagerne et forløb, hvor langt flere end tidligere får del i projektets mange platforme og muligheder – det være sig karriererådgivning, airplay, medieomtale og spillejobs. Alle tilmeldte har fået deres egen underside på dr.dk/karrierekanoen, programmet ’Debut’ på P6 BEAT har dedikeret tid til at spille og interviewe deltagere, antallet af KarriereKanonen-koncerter på SPOT Festival og Smukfest er betydeligt forøget, og flere navne får mere professionel rådgivning.

Læs også: KarriereKanonen slår rekord for tilmeldeing

KarriereKanonen blev grundlagt af DR i 2002 som et initiativ til at fremme kunstnere med dansk lyrik – dengang vandt navne som Magtens Korridorer, Tue West og Marie Key Band. Siden har KarriereKanonen udviklet sig til at fokusere på al dansk originalmusik på tværs af sprog og genrer. I dag er projektet et samarbejde mellem DR, Koda, Smukfest og Bandakademiet med vægt på at udfordre og udvikle danske talenter, så de bliver rustet til en karriere inden for musik. Blandt de seneste års vindere finder man navne som The Eclectic Moniker, Djämes Braun, Kaliber, Ida Gard, Birk Storm og Boho Dancer.

 

Læs mere på www.dr.dk/karrierekanonen