En glad Rasmus Seebach viser stolt sine fire statuetter frem ved DMA 2012. En af dem var for Kodas sangskriverpris. Hvem vinder den mon i år?

Hvem løber med statuetterne på lørdag?

Bliver det Shaka Loveless, Marie Key eller en af de andre nominerede, der får Kodaprisen som Årets Sangskriver, når vi fejrer musikken med et brag af en fest ved Danish Music Awards 2013? Følg med på TV2 og Kodas sociale medier fra kl. 20.

Koda er igen i år med bag Danmarks største musikalske prisshow og er medafsender på prisen som Årets Danske Sangskriver, der sidste år blev vundet af Rasmus Seebach. Og det er helt naturligt, mener Christine Zacho, der er Kodas projektansvarlige i DMA.

Følg Koda til Danish Music Awards 2013: TwitterFacebook og Instagram

’I Koda arbejder vi for musikken, både den stærkt kommercielle og den mere nicheprægede. Vi synes, det er vigtigt at fejre alle succeserne, og derfor har vi også aktivt valgt at gå ind i DMA, hvor vi med Koda-prisen, Årets Danske Sangskriver, er med til at hylde og hædre et medlem, der har gjort det rigtig godt’, siger hun. 

Quadron og Marie Key fører nomineringsfeltet med syv nomineringer hver, men også Shaka Loveless er stærkt repræsenteret med hele fem nomineringer, mens Peter Sommer står til at kunne løbe med fire af aftenens priser.

Danish Music Awards 2013 afholdes i samarbejde med TV 2 og IFPI. Showet transmitteres live på TV 2 fra kl. 20.00. Billetter til showet kan købes via billetlugen.dk. Du kan allerede nu deltage i snakken om DMA på de sociale medier ved at benytte #DMA13.

 

Nominerede - Årets Danske Sangskriver:

Christian Hjelm for Før Vi Blev Lette (Playground)

  • Coco Karshøj og Robin Hannibal (Quadron) for Avalanche (Sony)
  • Marie Key for De Her Dage (Sony)
  • Peter Sommer for Alt Forladt (Sony)
  • Shaka Loveless for Shaka Loveless (Universal)