Her finder du Koda på Folkemødet

Så er årets Folkemødet lige om hjørnet, og Koda bidrager igen med flere væsentlige debatter om blandt andet den digitale udvikling og fremtidens tv. Der skal dog også være plads til det mere uformelle, så Koda inviterer samtidig på et glas og live-musik i Kulturens telt.

Folkemødet 2016 åbner den 16. juni - få det fulde overblik over, hvor du kan opleve og møde Koda i Allinge her:


En omgang til musikken
- netværkstræf med live-musik

Koda inviterer på et glas og et stykke musik – og en snak om musikkens værdi 

Den digitale udvikling
– blomster og bump på vejen

I denne debat fokuserer Koda og IFPI med udvalgte gæster på mulighederne i et modent digitalt marked og på de barrierer, som truer den fremtidige økonomi for sangskrivere, udøvende musikere og producenter. 

Panelet
Anders Lassen, direktør, Koda. Henrik Daldorph, formand, IFPI. Rasmus Rex, ph.d-stipendiat ved Rytmisk Musikkonservatorium og Roskilde Universitet. Sidstnævnte sætter rammen, deler viden og stiller spørgsmål til de fire brancheaktører.

Moderator: Nikolaj Sonne

Fremtidens TV
- fra flow til on-demand

Til denne debat samler Koda en række nøglepersoner til en åben diskussion om TV-udviklingens konsekvenser og udfordringer. Der er ingen løfter om enighed, når repræsentanter fra henholdsvis producentmiljøet, distributører, broadcastere, rettighedshavere og lovgivere, tager bladet fra munden, men forhåbentlig en chance for at blive klogere på de mange perspektiver, der præger et af digitaliseringens varme emner netop nu.

Panelet
Anders Lassen, direktør, Koda.  Christian Philip Morgan, medieudviklingsdirektør, TDC. Claus Bülow Christensen, udviklingsdirektør, Zibra Digital Media Group. Klaus Hansen, direktør, Producentforeningen. Anders Blauenfeldt, digital direktør, TV2. Caroline Reiler, direktør for rådgivning og strategi og kommunikation, DR.

Moderator: Jens Gaardbo

Dansk musikomsætning 2015

Musik er overalt i vores samfund, og musikbranchen genererer økonomisk værdi og beskæftigelse på en lang række forskellige områder. Hvordan så musikbranchens samlede økonomiske værdi ud i 2015? Det giver den årlige branchestatistik, udarbejdet af Rambøll, et svar på.

Panelet
Henrik Seiding, Executive Director, Rambøll. Poul Martin Bonde, Formand, Dansk Live. Henrik Daldorph, Formand, IFPI Danmark. Sara Linell, Direktør, Dansk Musiker Forbund. Lene Johansen, Moderator, Rosengade.

Seneste nyt

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.

16. januar 2018
Danmark blomstrer på Eurosonic Noorderslag 2018
I denne uge drager den internationale musikbranche til Holland for at deltage i den største festival dedikeret til ny europæisk rytmisk musik, Eurosonic Noorderslag. Festivalen sætter i år fokus på Danmark og danske kunstnere. Hele 22 danske navne er i år på plakaten, når festivalen afholdes i den hollandske by Groningen fra den 17. – 20. januar.