Her finder du Koda på Folkemødet

Så er årets Folkemødet lige om hjørnet, og Koda bidrager igen med flere væsentlige debatter om blandt andet den digitale udvikling og fremtidens tv. Der skal dog også være plads til det mere uformelle, så Koda inviterer samtidig på et glas og live-musik i Kulturens telt.

Folkemødet 2016 åbner den 16. juni - få det fulde overblik over, hvor du kan opleve og møde Koda i Allinge her:


En omgang til musikken
- netværkstræf med live-musik

Koda inviterer på et glas og et stykke musik – og en snak om musikkens værdi 

Den digitale udvikling
– blomster og bump på vejen

I denne debat fokuserer Koda og IFPI med udvalgte gæster på mulighederne i et modent digitalt marked og på de barrierer, som truer den fremtidige økonomi for sangskrivere, udøvende musikere og producenter. 

Panelet
Anders Lassen, direktør, Koda. Henrik Daldorph, formand, IFPI. Rasmus Rex, ph.d-stipendiat ved Rytmisk Musikkonservatorium og Roskilde Universitet. Sidstnævnte sætter rammen, deler viden og stiller spørgsmål til de fire brancheaktører.

Moderator: Nikolaj Sonne

Fremtidens TV
- fra flow til on-demand

Til denne debat samler Koda en række nøglepersoner til en åben diskussion om TV-udviklingens konsekvenser og udfordringer. Der er ingen løfter om enighed, når repræsentanter fra henholdsvis producentmiljøet, distributører, broadcastere, rettighedshavere og lovgivere, tager bladet fra munden, men forhåbentlig en chance for at blive klogere på de mange perspektiver, der præger et af digitaliseringens varme emner netop nu.

Panelet
Anders Lassen, direktør, Koda.  Christian Philip Morgan, medieudviklingsdirektør, TDC. Claus Bülow Christensen, udviklingsdirektør, Zibra Digital Media Group. Klaus Hansen, direktør, Producentforeningen. Anders Blauenfeldt, digital direktør, TV2. Caroline Reiler, direktør for rådgivning og strategi og kommunikation, DR.

Moderator: Jens Gaardbo

Dansk musikomsætning 2015

Musik er overalt i vores samfund, og musikbranchen genererer økonomisk værdi og beskæftigelse på en lang række forskellige områder. Hvordan så musikbranchens samlede økonomiske værdi ud i 2015? Det giver den årlige branchestatistik, udarbejdet af Rambøll, et svar på.

Panelet
Henrik Seiding, Executive Director, Rambøll. Poul Martin Bonde, Formand, Dansk Live. Henrik Daldorph, Formand, IFPI Danmark. Sara Linell, Direktør, Dansk Musiker Forbund. Lene Johansen, Moderator, Rosengade.

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.