Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Her finder du Koda på Folkemødet

Så er årets Folkemødet lige om hjørnet, og Koda bidrager igen med flere væsentlige debatter om blandt andet den digitale udvikling og fremtidens tv. Der skal dog også være plads til det mere uformelle, så Koda inviterer samtidig på et glas og live-musik i Kulturens telt.

Folkemødet 2016 åbner den 16. juni - få det fulde overblik over, hvor du kan opleve og møde Koda i Allinge her:


En omgang til musikken
- netværkstræf med live-musik

Koda inviterer på et glas og et stykke musik – og en snak om musikkens værdi 

Den digitale udvikling
– blomster og bump på vejen

I denne debat fokuserer Koda og IFPI med udvalgte gæster på mulighederne i et modent digitalt marked og på de barrierer, som truer den fremtidige økonomi for sangskrivere, udøvende musikere og producenter. 

Panelet
Anders Lassen, direktør, Koda. Henrik Daldorph, formand, IFPI. Rasmus Rex, ph.d-stipendiat ved Rytmisk Musikkonservatorium og Roskilde Universitet. Sidstnævnte sætter rammen, deler viden og stiller spørgsmål til de fire brancheaktører.

Moderator: Nikolaj Sonne

Fremtidens TV
- fra flow til on-demand

Til denne debat samler Koda en række nøglepersoner til en åben diskussion om TV-udviklingens konsekvenser og udfordringer. Der er ingen løfter om enighed, når repræsentanter fra henholdsvis producentmiljøet, distributører, broadcastere, rettighedshavere og lovgivere, tager bladet fra munden, men forhåbentlig en chance for at blive klogere på de mange perspektiver, der præger et af digitaliseringens varme emner netop nu.

Panelet
Anders Lassen, direktør, Koda.  Christian Philip Morgan, medieudviklingsdirektør, TDC. Claus Bülow Christensen, udviklingsdirektør, Zibra Digital Media Group. Klaus Hansen, direktør, Producentforeningen. Anders Blauenfeldt, digital direktør, TV2. Caroline Reiler, direktør for rådgivning og strategi og kommunikation, DR.

Moderator: Jens Gaardbo

Dansk musikomsætning 2015

Musik er overalt i vores samfund, og musikbranchen genererer økonomisk værdi og beskæftigelse på en lang række forskellige områder. Hvordan så musikbranchens samlede økonomiske værdi ud i 2015? Det giver den årlige branchestatistik, udarbejdet af Rambøll, et svar på.

Panelet
Henrik Seiding, Executive Director, Rambøll. Poul Martin Bonde, Formand, Dansk Live. Henrik Daldorph, Formand, IFPI Danmark. Sara Linell, Direktør, Dansk Musiker Forbund. Lene Johansen, Moderator, Rosengade.