Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Glæde over DMA-nomineringer

Peter Sommer og Robin Hannibal fra Quadron ser det som et stort skulderklap at være nomineret til Sangskriverprisen ved årets DMA - en pris, som Koda er med til uddele. Det er vi, fordi netop prisen som årets danske sangskriver rammer essensen af det, vores medlemmer gør.

’Når man tænker så meget over, hvad sange gør og kan, som jeg går og gør, er det da en fornem anerkendelse at få. Tak siger man bare’.

Peter Sommer behøver ikke mange ord til at beskrive, hvad det betyder for ham at være nomineret til prisen som Årets Danske Sangskriver ved DMA 2013 i Forum den 9. november for albummet ”Alt Forladt”.

Læs også: Koda er igen med bag DMA

Ordekvilibristen fra Skanderborg kæmper blandt andet med Robin Hannibal fra succesduoen Quadron om den prestigefyldte pris. Og den Los Angeles-baserede sangskriver, musiker og producer ser også nomineringen som et stort skulderklap.

Tro på din egen stil

’Det er jeg glad for. Det er altid rart, at andre bemærker og kan lide det, man laver’, siger Robin Hannibal, der er nomineret sammen med sin musikalske partner Coco Karshøj for teksterne til det engelsksprogede album ”Avalanche”. 

Han har ét godt råd til upcoming kunstnere, der gerne vil skrive sange, som går rent ind hos publikum: ’Man skal tro på sin egen stil og turde lave det, man kan lide - lige gyldigt hvad, der er cool’. Rådet fra Peter Sommer lyder: "Skriv meget - hele tiden!".

Koda vil hædre medlemmer

Koda er igen i år med bag Danmarks største musikalske prisshow og er medafsender på prisen som Årets Danske Sangskriver, der sidste år blev vundet af Rasmus Seebach. Og det er helt naturligt, mener Christine Zacho, der er Kodas projektansvarlige i DMA.

’I Koda arbejder vi for musikken, både den stærkt kommercielle og den mere nicheprægede. Vi synes, det er vigtigt at fejre succeserne, og derfor har vi også aktivt valgt at gå ind i DMA, hvor vi med Koda-prisen, Årets Danske Sangskriver, er med til at hylde og hædre et medlem, der har gjort det rigtig godt’, siger hun.

Quadron og Marie Key fører nomineringsfeltet med syv nomineringer hver, men også Shaka Loveless er stærkt repræsenteret med hele fem nomineringer, mens Peter Sommer står til at kunne løbe med fire af aftenens priser.

Danish Music Awards 2013 afholdes i samarbejde med TV 2 og IFPI. Showet transmitteres live på TV 2 fra kl. 20.00. Billetter til showet kan købes via billetlugen.dk. Du kan allerede nu deltage i snakken om DMA på de sociale medier ved at benytte #DMA13.

Nominerede - Årets Danske Sangskriver:

  • Christian Hjelm for Før Vi Blev Lette (Playground)
  • Coco Karshøj og Robin Hannibal (Quadron) for Avalanche (Sony)
  • Marie Key for De Her Dage (Sony)
  • Peter Sommer for Alt Forladt (Sony)
  • Shaka Loveless for Shaka Loveless (Universal)