Fratrædelse i Koda

Direktør i Kodas kommercielle afdeling Trine Nielsen har opsagt sin stilling. Trine Nielsen tiltræder i stedet stillingen som områdedirektør i Kulturstyrelsen, hvor hun indgår i direktionen. Kulturstyrelsen dækker områderne: Bibliotek, Medier og Digitalisering, Kulturarv og Arkitektur, Kulturinstitutioner og Driftsstøtte og Kunststøtte.

Trine Nielsen skal arbejde med at styrke samspillet mellem kunst, kulturarv, biblioteker og medier og fremme udvikling og udnyttelse af den øgede digitalisering i kultur- og medielandskabet.

Trine har spillet en stor rolle i Kodas udvikling, og det er flot, at hun nu har fået et så vigtigt og spændende job. Ansættelsen som områdedirektør i Kulturstyrelsen er et naturligt skridt fremad i Trines karriere.
Koda ønsker Trine held og lykke med de nye udfordringer.

For yderligere information kontakt:

Kommunikationschef Nicolaj Hyltén-Cavallius
nhc@koda.dk

Koda

Landemærket 23-25
Postboks 2154
DK-1016 København K

Seneste nyt

18. januar 2018
Fokus på fundraising og støtte – nyt år og nye muligheder
Et nyt år og dermed nye støttemuligheder. Sådan indledtes årets første medlemsarrangement med fokus på støtteordninger og fundraising. Til arrangementet fik de fremmødte svar på spørgsmål om fundraising og støtte, og samtidig gav digital strateg og musiker Maiken Ingvordsen indblik i, hvordan man tilrettelægger sin fundraising-strategi. Kristina Holgersen fra Statens Kunstfond samt Martin Stauning og Tobias Stenkjær fra Kodas Legatudvalg 2017 gav gode råd til ansøgningerne.

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.