Er du seriøs med din karriere?

Kom og bliv inspireret af et af Danmarks unge talenter, når Koda og Gramex arrangerer oplæg med Silas Bjerregaard og Rasmus Stolberg på landets konservatorier. Ved samme lejlighed kan du også høre om, hvad du kan bruge Koda og Gramex til som seriøs musiker.
Silas Bjerregaard, Turboweekend

I sit oplæg fortæller Silas Bjerregaard om Turboweekends udvikling fra den spæde start som demoband i 2006, frem til i dag hvor de er et veletableret navn i Danmark med deres første Europæiske tour på trapperne. Der vil være konkrete nedslag i karrierens succes’er og fiaskoer. Hvad er lykkedes, hvad er ikke, hvorfor og hvad så?

Rasmus Stolberg, Efterklang

Rasmus Stolberg vil i sit oplæg fortælle om Efterklangs historie og deres vej frem i musikkens verden set indefra. Oplægget tager udgangspunkt i deres kunstneriske og karrieremæssige ambitioner, og hvorledes de har indfriet eller forsøgt at indfri disse. Oplægget vil ligeledes have fokus på Efterklangs DIY-tilgang og indeholde fabrikshemmeligheder og tips indsamlet gennem 10 år i den internationale musikbranche.

Tid og sted

Dato Sted Tidspunkt Oplægsholder Åbent for alle*
4/3 DJM, Aalborg -Sal 1 16:00-18:00 Silas Bjerregaard Ja
5/3 RMC, København - Lokale A118 16:00-17:30 Silas Bjerregaard Ja
11/3 SMKS, Odense - Lokale 0.12 (Minisalen) 16:00-17:30 Silas Bjerregaard Nej
12/3 SMKS, Esbjerg - Koncertsalen 16:00-17:30 Silas Bjerregaard Ja
8/4 DJM, Århus - Kammersalen 16:00-18:00 Rasmus Stolberg Ja
11/4 DKDM, København - Studiescenen 10:30-12:00 Rasmus Stolberg Ja

* Der er ingen tilmelding til arrangementerne, der som udgangspunkt er åbne for alle, dog med undtagelse af oplægget på SMKS i Odense d. 11/3, der kun er for konservatoriets studerende.

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.