Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

DR og Koda hylder De Danske Divaer

Når DR1 fredag den 2. november sender showet ” Spil Dansk 2012 en hyldest til De Danske Divaer” er det et samarbejde mellem DR og musikorganisationen Koda. Der bliver tale om et storslået show, der vil hylde de største og mest feterede danske sangerinder – de danske divaer. Og nogle af Danmarks største divaer vil stå på scenen i Koncertsalen og minde os alle om den fantastiske musik, de har været med til at give os gennem tiderne.

Den 2. november står med andre ord i champagnens, fjerboaens, limoens, den røde løbers, glitterens og ikke mindst musikkens tegn. Og vil du overvære selve showet, kan du allerede nu købe billetter.

”For DR har det stor betydning at medvirke til at sætte fokus på Spil Dansk Dagen med dens bredde og mangfoldighed. Kulturformidling er en central del af DRs public serviceopgave, og ved at indgå partnerskaber med andre kulturinteressenter i det danske samfund kan vi sammen skabe store begivenheder. Spil Dansk Dagen bliver til i samarbejde med den samlede danske musikbranche, og tema’et ”De Danske Diva’er”, som vi i DR har valgt at sætte fokus på, har lige ”det ekstra”, der er med til at gøre musikken både mere interessant, levende og fascinerende – på tværs af genre og alder” siger chef for DR Event Søren Therkelsen.

”Det er naturligt for os at gå sammen med DR om at hylde nogle af vores mest flatterede medlemmer og i anledning af Spil Dansk Dagen bringe en perlerække af danske sange op på scenen i Koncertsalen og videre ind i folks stuer”, supplerer Kommunikationschef i Koda, Nicolaj Hyltén-Cavallius.

Læs også: I dag er det Spil Dansk Dag

Martin Brygmann er vært

Martin Brygmann har fået æren af at præsentere aftenens solister, der akkompagneret af DR UnderholdningsOrkestret vil give publikum og seerne et potpourri af nye og gamle darlings og fortrylle os med deres stemmer. Martin Brygmann er ikke kun kendt som skuespiller og komiker. Han har som musiker også selv skrevet og komponeret en lang række ørehængere og bl.a. modtaget en Grammy for sine udgivelser.

En tradition i anledning af Spil Dansk Dagen

Sidste år hyldede DR og Koda i fællesskab den danske sangskriver med showet ”Når lyset bryder frem”, denne gang er det de danske divaers tur. Og ligesom sidst er dette års show blevet til i anledning af den landsomspændende musikbegivenhed, Spil Dansk Dagen, der hvert år løber af stablen sidst i oktober.

Læs også: Koda hylder den danske sangskriver

Tid og sted

Showet bliver optaget lørdag den 27. oktober og bliver vist fredagen efter – fredag den 2. november kl. 20 på DR1. Koncerten foregår i Koncertsalen, og billetter kan købes via Koncerthusets hjemmeside fra mandag den 10. september. Dørerne åbnes kl. 19, og koncerten begynder kl 21.