Deltag i musikkens årlige festdag

Sammen med hundredvis af professionelle musikere kan du fejre Spil Dansk Dagen den 31. oktober. Vi håber, at du vil være med i musikkens årlige festdag

For 13. gang er Koda initiativtager til Spil Dansk Dagen – musikkens årlige festdag. Vi håber, at du – ligesom mange af Kodas andre medlemmer – har lyst til at fejre dagen.

I hele landet bliver der arrangeret koncerter, workshops og foredrag. Det betyder, at der sidste år fandt mere 1.231 arrangementer sted.

Koda skaber den overordnede ramme, og vi håber, at du har lyst til at udfylde rammen ved selv at arrangere en koncert. Alle genrer er velkommen – det eneste krav er, at musikken er skrevet af en dansk sangskriver eller komponist. Der er plads til de innovative, de traditionelle, de skæve og de klassiske koncerter.

Plakat og markedsføring

Spil Dansk Sekretariat har lavet tre tiltag, som gør netop din koncert synlig, så der kommer publikum og hører musikken.

For det første kan du bestille og få tilsendt årets Spil Dansk Plakat. Den er i år lavet af multikunstneren Leif Sylvester. Vi sender den til dig ganske gratis. Hæng den op tæt på dit koncertsted eller der hvor dit publikum kommer.

For det andet kan du tilmelde din koncert i Spil Dansk Kalenderen. Det er her publikum og journalister holder sig orienteret om Spil Dansk Dagens koncerter. Spiller du en helt særlig og anderledes koncert, er der stor sandsynlighed for, at Spil Dansk Dagens journalister, fremhæver netop din koncert i medierne.

For det tredje kan du blive fan af vores Facebook-side, og her har du naturligvis mulighed for at fortælle om din koncert. Men du kan også følge os på Twitter.

Vi glæder os til at fejre dagen sammen med dig.

Seneste nyt

09. maj 2019
Generalforsamling 2019: Nyt bestyrelsesmedlem valgt ind
Til årets generalforsamling i Koda valgte musikforlæggerne et nyt bestyrelsesmedlem ligesom et forslag om at tilføje et eksternt bestyrelsesmedlem blev vedtaget. Derudover var det sidste generalforsamling med Niels Mosumgaard i spidsen, da han efter seks begivenhedsrige år takker af som formand for Kodas bestyrelse.

07. maj 2019
Sys Bjerre - Jeg har altid skrevet sange med fællesskabet for øje
Komponisten og sangskriveren, Sys Bjerre, ramte hitlisterne i 2008 med sangen ’Malene’. Hun har udgivet fire albums i eget navn, deltog i 2017 i Karrierekanonen med bandet Duks og har derudover også skrevet for andre kunstnere, til musicals og til sangbøger. Tiden bliver brugt flittigt – Sys Bjerre kalder sig selv multipassioneret, og det giver rum for både musikken og for de mange andre ’missioner’, som Sys Bjerre arbejder med. Den 8. maj kan du møde Sys Bjerre i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Sys sammen med Mathilde Falch giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.

06. maj 2019
Mathilde Falch – musikken kan gøre en forskel
Komponisten og sangskriveren, Mathilde Falch, har noget på hjerte. Med en titel som ambassadør for SIND (Landsforeningen for psykisk sundhed), bruger hun en stor del af sit arbejdsliv på at afholde fortællekoncerter – et koncertformat, som levner plads og rum til nærvær, og som giver indblik i hvad, der ligger bag hendes poetiske, musikalske univers. Den 8. maj kan du møde Mathilde Falch i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Mathilde sammen med Sys Bjerre giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.