Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Debatter, talentudvikling og møder med fans over sommeren

Koda arbejder for musikken i sommermånederne, når vi står bag debatter, talentudvikling og møder mellem medlemmer og fans på Roskilde Festival, Smukfest og folkemødet på Bornholm.
Kulturpolitik på dagsordenen på folkemødet

Fra den 13. til 16. juni er Koda med på Folkemødet på Bornholm. Under overskriften ”Musikken i Rosengade” sætter Koda sammen med vores medlemsforeninger og andre kulturorganisationer kulturpolitikken på dagsordenen. Der vil være fællessang, brandtaler, syngende politikere, live musik og spændende paneldebatter. Se det fulde program i pdf-version her.

'Kommenter' eller 'Synes godt om' på Kodas Facebook

Koda-Sessions og Northern Sounds på Roskilde Festival

I begyndelsen af juli er Koda på Roskilde Festival. Vi er til stede på selve festivalpladsen i ’Roskilde Music Store’, hvor vi arrangerer og faciliterer 'Koda-sessions' – et koncept vi startede sidste år, hvor fans kan møde deres danske yndlingsbands og få autografer, tage billeder eller bare sige tak for koncerten. Alt sammen med henblik på at give optrædende Koda-medlemmer og publikum en mulighed for at komme tættere på hinanden på den enorme musikfestival. Følg med her på siden og på Kodas facebook for en oversigt over, hvilke dage og tidspunkter du kan møde de forskellige bands.

Læs mere om sidste års Koda-Sessions

Under navnet ”Northern Sounds” er Koda også en del af en større stand i Backstage Village (det tidligere Mediebyen). Her vil Koda i samarbejde med andre musikorganisationer sætte fokus på tendenser i musikbranchen gennem en række debatter hver dag. Vi annoncerer programmet løbende på Northern Sounds facebookside.

Læs også: Koda på Roskilde 2012

Talentudvikling på Smukfest

De otte Karrierekanoner bliver til tre på årets Smukfest i Skanderborg. Alle de otte bands, der efter årets SPOT festival er videre i Karrierekanonen, har fået intensiveret og målrettet rådgivning og coaching, så de er klar til at spille deres showcase på Smukfest. Koda er en del af juryen som onsdag den 7. august sætter sig om bordet for at finde årets tre vindere af Karrierekanonen 2013. Vinderne offentliggøres torsdag den 8. august. Koda er med i Karrierekanonen for at stimulere vækstlaget i dansk musik og give nye talenter en unik chance for at blive hørt og finde deres publikum.

Læs også: Smukfest er ny medspiller i Karrierekanonen

Vi ønsker alle en go' sommer og håber vi ses derude! – og ellers fortæller vi, hvordan det hele går på koda.dk i løbet af sommeren.

Følg Koda på Facebook, Instagram og Twitter