Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Søg støtte
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Læs om tidligere udbetalinger
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2021
2020
2019
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Online selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Online selvbetjening
Hjælp til Mit Koda
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Min karriere
Medlemsubsites
Min karriere
Branche- og interesseorganisationer
Brancheguide
Hovedmenu
Musik betaler sig

De nominerede til Kodas Mad & Musik Pris er fundet

Søndag den 22. februar uddeles et skulderklap til en særligt udvalgt musikbruger – den nyindstiftede pris, Kodas Mad & Musik Pris, uddeles for første gang i forbindelse med Copenhagen Food Fair, og de nominerede er nu fundet.
Anerkendelse af kreativt musikbrug

Kodas Mad & Musik Pris er en anerkendelse af en særligt udvalgt musikbruger, som har valgt at anvende musikken på nyskabende og kreativ vis for at understøtte det gode værtskab. Prisen uddeles i forbindelse med Copenhagen Food Fair den 22. februar i forbindelse med kåringen af Årets Kok og Årets Tjener.

Kodas Mad & Musik Pris uddeles i samarbejde med branche- og arbejdsgiverorganisationen for hotel, restauration og turisterhverv, HORESTA.

De nominerede til Kodas Mad & Musik Pris 2015 er:

  • Best Western Hotel, Svendborg
  • Wallman’s, København
  • Trinity Hotel & Konference Center, Fredericia

Et dommerpanel bestående af kok Karsten Kroman, All about cooking, ansvarshavende redaktør Peter Ramsdal, Gaffa, samt repræsentanter fra HORESTA og Koda vil udpege vinderen.

Udover anerkendelsen udgøres prisen også af en særlig musikalsk oplevelse for den vindende virksomhed.

Fokus på musikken i hotel & restaurationsbranchen

Kodas fokus på musikken kommer til udtryk på mange måder, og i forbindelse med stiftelsen af en ny pris: Kodas Mad & Musik Pris, sætter vi fokus på musikkens værdi i hotel- & restaurationsbranchen.

"Mad og musik kan forenes, så det understøtter forretningen og kan ses på bundlinjen. Musikken er derfor en væsentlig parameter, når der skal skabes gode oplevelser for både gæster og ansatte, og styrke den samlede oplevelse og dermed det gode værtskab. Dét sætter Koda fokus på med den nye Mad & Musik Pris, hvor vi gerne vil give et skulderklap til en virksomhed, som virkelig har tænkt over anvendelsen af musikken i samspil med maden", fortæller konsulent Sara Porskrog, Koda, som daglig arbejder med at indsamle og videreformidle viden omkring strategisk brug af musik.

Læs mere om Kodas Mad & Musik Pris

Copenhagen Food Fair 2015 finder sted i Bella Center, København fra den 21. – 24. februar.