De nominerede til Kodas Mad & Musik Pris er fundet

Søndag den 22. februar uddeles et skulderklap til en særligt udvalgt musikbruger – den nyindstiftede pris, Kodas Mad & Musik Pris, uddeles for første gang i forbindelse med Copenhagen Food Fair, og de nominerede er nu fundet.
Anerkendelse af kreativt musikbrug

Kodas Mad & Musik Pris er en anerkendelse af en særligt udvalgt musikbruger, som har valgt at anvende musikken på nyskabende og kreativ vis for at understøtte det gode værtskab. Prisen uddeles i forbindelse med Copenhagen Food Fair den 22. februar i forbindelse med kåringen af Årets Kok og Årets Tjener.

Kodas Mad & Musik Pris uddeles i samarbejde med branche- og arbejdsgiverorganisationen for hotel, restauration og turisterhverv, HORESTA.

De nominerede til Kodas Mad & Musik Pris 2015 er:

  • Best Western Hotel, Svendborg
  • Wallman’s, København
  • Trinity Hotel & Konference Center, Fredericia

Et dommerpanel bestående af kok Karsten Kroman, All about cooking, ansvarshavende redaktør Peter Ramsdal, Gaffa, samt repræsentanter fra HORESTA og Koda vil udpege vinderen.

Udover anerkendelsen udgøres prisen også af en særlig musikalsk oplevelse for den vindende virksomhed.

Fokus på musikken i hotel & restaurationsbranchen

Kodas fokus på musikken kommer til udtryk på mange måder, og i forbindelse med stiftelsen af en ny pris: Kodas Mad & Musik Pris, sætter vi fokus på musikkens værdi i hotel- & restaurationsbranchen.

"Mad og musik kan forenes, så det understøtter forretningen og kan ses på bundlinjen. Musikken er derfor en væsentlig parameter, når der skal skabes gode oplevelser for både gæster og ansatte, og styrke den samlede oplevelse og dermed det gode værtskab. Dét sætter Koda fokus på med den nye Mad & Musik Pris, hvor vi gerne vil give et skulderklap til en virksomhed, som virkelig har tænkt over anvendelsen af musikken i samspil med maden", fortæller konsulent Sara Porskrog, Koda, som daglig arbejder med at indsamle og videreformidle viden omkring strategisk brug af musik.

Læs mere om Kodas Mad & Musik Pris

Copenhagen Food Fair 2015 finder sted i Bella Center, København fra den 21. – 24. februar.

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.