Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Danmarks smukkeste festival er ny medspiller i karrierekanonen

Samarbejdet med Danmarks Smukkeste Festival er med til at gøre KarriereKanonen til et aktivt partnerskab mellem forskellige, men centrale parter i musikbranchen. Og at KarriereKanonen netop er et samarbejde på tværs af musikbranchen er en af projektets største forcer.

KarriereKanonen har siden 2002 været et af de bedste og mest markante talentinitiativer inden for dansk musik. Og efter en god snak parterne imellem, er Danmarks Smukkeste Festival nu ny medspiller i KarriereKanonen. Det betyder, at der allerede i år bliver gjort plads til de tre vindere fra 2011: The Eclectic Moniker, Boho Dancer og Kites & Comets får en plads i festivalprogrammet, mens Smukfests egen "warm up" festival, Live Camp 2012, i dagene op til festivalen bl.a. kan præsentere de tre vindere af KarriereKanonen 2012.

Læs også: Vinder af Karrierekanonen skal varme op for Sort Sol

"Arbejdet med at give det musikalske vækstlag en synlig plads på vores festivalprogram, har været en stor prioritet for os i mange år. Vi er super glade for at være aktiv partner i KarriereKanonen og af den vej kunne stille spilletid til rådighed for en række af øjeblikkets største talenter. Vi har haft rigtig gode snakke med alle parterne i KarriereKanonen og er sikre på, at vi sammen både kan give vinderne et godt karriere-boost og udvikle KarriereKanonen yderligere i årene fremover", siger Claus Visbye, der er formand for Skanderborg Festivalklub.

Resultat af aktive partnerskab

Også i Koda er vi begejstrede for samarbejdet: "Samarbejdet med Danmarks Smukkeste Festival er med til at gøre KarriereKanonen til et aktivt partnerskab mellem forskellige, men centrale parter i musikbranchen. Og at KarriereKanonen netop er et samarbejde på tværs af musikbranchen er en af projektets største forcer", siger projektansvarlig fra Koda Christine Zacho.

Læs også: KarriereKanonen søger nu skarpe skud

Fire stærke partnere

KarriereKanonen anno 2012 er et samarbejde mellem P3, Koda, Bandakademiet og Danmarks Smukkeste Festival - fire stærke partnere i musikbranchen, der med samarbejdet forsøger at bane vejen for de bedste danske upcomingbands og -solister og give dem den bedst mulige start på en seriøs musikkarriere.

KarriereKanonen har blandt andre hjulpet Rasmus Nøhr, Sterling, Olympics, New Politics, IGNUG, Birk Storm, Magtens Korridorer, Tue West, Johnny Deluxe, Marie Key Band på vej mod en professionel musikkarriere.

Læs også: Karrierekanonens otte semifinalister er fundet - hør dem på p3 i denne uge

Nye rytmiske talenter kan uploade deres musik på dr.dk/karrierekanonen frem til 31. januar 2012.  Check regler og vilkår lige her