Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Danmarks Radio og Koda hylder De Danske Divaer

Anne Linnet, Aura, Birthe Kjær, Pernille Rosendahl og Nabiha er blot nogle få af de store kvindelige artister, der optræder i Koncerthuset 27. oktober, når vi sammen med DR hylder ’De Danske Divaer’ i forbindelse med Spil Dansk Dagen 2012. Alle bliver de bakket op af DR UnderholdningsOrkestret.

Lørdag 27. oktober bliver de største og mest feterede danske sangerinder fejret i et storslået show i Koncerthuset i forbindelse med Spil Dansk Dagen, der i år er en hyldest til ’De Danske Divaer’. I samarbejde med Koda præsenterer DR nogle af Danmarks største divaer, der vil stå på scenen og minde os alle om den fantastiske musik, de har været med til at give os gennem tiderne.  

Læs også: Koda hylder den danske sangskriver

Billetsalget er i fuld gang

Showet bliver vist på DR1 fredag 2. november kl. 20, men vil man overvære showet i Koncertsalen lørdag 27. oktober, har man nu mulighed for at købe billetter via Koncerthusets hjemmeside - dr.dk/koncerthuset.

Martin Brygmann præsenterer perlerække af kvindelige artister

Det er skuespiller og komiker Martin Brygmann, der har fået æren af at præsentere aftenens perlerække af solister. Han har som musiker også selv skrevet og komponeret en lang række ørehængere.

Listen over kvindelige solister er lang og imponerende: Anne Linnet, Aura, Birthe Kjær, Ida Corr, Caroline Henderson, Lotte Andersen, Lucy Love, Nabiha, Ulla Henningsen, Pernille Rosendahl og Susanne Elmark er blandt de optrædende, der bliver akkompagneret af DR UnderholdningsOrkestret og som vil give et potpourri af nye og gamle darlings og fortrylle publikum med deres stemmer.

Læs mere om Kodas rolle i arrangementet her

Om Spil Dansk Dagen

‘Spil Dansk Dagen’ er musiklivets årlige festdag, hvor man fejrer den dansk producerede musik og det danske musikliv på den sidste torsdag i oktober. Siden vi i Koda i 2001 tog initiativ til Spil Dansk Dagen, er det blevet en fast tradition i dansk musikliv. Med over 1.200 arrangementer rundt i hele landet er Spil Dansk Dagen uden sammenligning Danmarks største musikbegivenhed. Sidste år hyldede DR og Koda i fællesskab den danske sangskriver med showet ”Når lyset bryder frem”, denne gang er det de danske divaers tur.

Læs også: I dag er det Spil Dansk Dag