D-A-D vandt dette års Ærespris til Danish Music Awards 2014. Foto: Per Strange

D-A-D modtager DMA's Ærespris

Med over 30 år på musikscenen modtager D-A-D DMA's Ærespris ved Danish Music Awards 2014. Det erfarne band står bag mere end 170 numre, og sidste år blev de spillet i mindst 27 lande lige fra USA til Malaysia.

Vi siger tillykke til D-A-D, som modtog DMA's Ærespris ved Danish Music Awards 2014. Bandet har leveret energisk rock til trampende cowboystøvler i mere end 30 år, og et kig i Kodas databaser fortæller historien om et band med et imponerende cv.

170 numre

Herrerne i D-A-D har været produktive. Siden de blev dannet i 1982, har de lavet mere end 170 numre. Det svarer til et gennemsnit på over fem numre om året i bandets levetid indtil videre. Om alt er udgivet, er vi ikke sikre på, men det er under alle omstændigheder en imponerende produktion.

Trods de mange år på bagen bliver bandet stadig spillet flittigt, og det er ikke bare i Danmark. Sidste år registrerede vi, at D-A-D blev spillet i mindst 27 lande. En del af landene er europæiske, men når vi kigger på listen, kommer vi også på en mindre jordomrejse med lande som USA, Malaysia og Australien.

'Kommenter' eller 'Synes godt om' på Kodas Facebook

Sleeping My Day Away størst i 2013

Ønsket om en hel dag under dynen har været holdt i live af D-A-D lige siden "Sleeping My Day Away" blev skrevet i 1989. Og nummeret er stadig populært. I 2013 var det faktisk det mest spillede blandt de mange numre i D-A-D's velkendte rockunivers.