Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Christmas TV sender igen julemusik-videoer 24 timer i døgnet

Christmas TV er godt på vej til at blive en juletradition i de fleste danske hjem. Det er ikke overraskende, for Christmas TV er et sandt overflødighedshorn af de mest populære julehits – med alt fra klassikere som WHAMs ”Last Christmas” til de nyeste julesingler fra ind- og udland.

Christmas TV, der blev lanceret sidste år, kan i december ses af alle hos YouSee, TDC TV/Home Trio, Boxer, Waoo, Fullrate, Altibox, Glentevejen og en række antenneforeninger hos Stofa m.fl.

”Vi har samlet musikvideoerne til alle de store julehits. Fra nostalgiske videoer med Bing Crosby og Elvis til danske tv-julekalenderhits og den helt nye julevideo fra Rasmus Walther. Hver eneste musikvideo er nøje udvalgt til at sørge for den helt rigtige julestemning, som hele familien kan samles om i december. Nytårsaften slutter vi så af med et brag af en fest, når vi spiller musikvideoerne til de allerstørste festhits til nytårsfesten,” siger Kasper Krüger, direktør for Christmas TV og Uptown TV.

Baby blev født mens far og mor så Christmas TV

Kasper Krüger fortæller, at interessen for kanalen har været overvældende i år og, at han har fået mange personlige henvendelser fra seere, der ville vide, hvornår kanalen kom igen, og helt fra Færøerne har der været bud. Den seerhenvendelse, som han husker bedst, er dog det unge par, der skrev og fortalte, at de sidste år fik en søn mens de sad og så Christmas TV og det derfor aldrig igen bliver rigtig jul og fødselsdag for dem før Christmas TV kommer på skærmen.

Passer ind i tidsånden

Christmas TV er et godt eksempel på et tv-koncept, der passer ind i tidsånden og de nye musik- og tv-vaner, forbrugerne er i fuld gang med at tilegne sig. De mange nye skærme og mobile platforme betyder, at der i dag ses mere tv flere forskellige steder. Der en udbredt forventning om, at der skal være billeder til musikken, uanset om man hører musikken fra tv'et, computeren, mobilen eller iPad'en.

Den nye tv-kanal kommer ud til over 80 pct. af danskerne via de største danske tv-distributører og kan ses af alle tv-pakke kunder.

Danskerne elsker julemusik

Musikselskabernes brancheorganisation IFPI’s kommunikationschef Lasse Lindholm fortæller, at danskerne elsker julemusik, og derfor ligger det også i kortene at Christmas TV’s popularitet vil vokse.

”Vi kan se, at julemusikkens andel på radiokanalerne er voksende. Flere danske radiokanaler er 100 % dedikerede til julemusik op til jul. F.eks. har Radio Soft med 100 % julemusik næsten 3-doblet sit lyttertal i juleperioden, hvor der udelukkende spilles julemusik” siger Lasse Lindholm.

Fakta om Christmas TV:

Christmas TV sender døgnet rundt de mest populære danske og internationale julemusikvideoer indtil 1. januar 2014.

Christmas TV produceres af Uptown TV ApS i samarbejde med Verdens TV, KODA og IFPI. Uptown TV ApS producerer i forvejen kabel tv-kanalerne Uptown TV – Dansk Musik TV og Uptown Classic med populær klassisk musik og opera.