Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig
Burhan G og Rasmus Bjerg er værter ved DMA 2016. Foto: Per Arnesen og Isak Hoffmeyer

Burhan og Bjerg er værter ved DMA 2016

Når den danske musikscene skal fejres i Forum lørdag 12. november ved 'Danish Music Awards 2016', bliver det med et helt nyt makkerpar, Burhan G. og Rasmus Bjerg, som værter.

Musik, fest, glade gæster og gyldne statuetter. TV 2, IFPI og Koda er klar til at hylde de danske musikere med landets ældste og mest prestigefyldte musikpris, Danish Music Awards, med et kæmpeshow i Forum i København lørdag 12. november. Showet sendes direkte på TV 2 og TV 2 PLAY, og værterne er fundet: Byd et vildt og varmt velkommen til Burhan G. og Rasmus Bjerg, der vil guide publikum, seere og kunstnere gennem aftenen.

Værterne glæder sig

Det er første gang, Burhan G. er vært ved et underholdningsshow, mens Rasmus Bjerg tidligere har været vært ved blandt andet Zulu Comedy Galla. Begge glæder sig til at have en fest i Forum og ikke mindst til at skulle arbejde sammen:

"Det er en kæmpe ære at skulle dele scenen med Rasmus. Jeg er stor fan. Jeg synes, han er en af landets dygtigste skuespillere, og jeg glæder mig til en aften, hvor dansk musik er i centrum. En aften, hvor både nye navne og etablerede musikere mødes i et fælles forum og hylder al den kreativitet og de musikalske succeser, der har samlet branchen - og vigtigst af alt publikum - i løbet af det sidste års tid. Vi har så meget at være stolte af både herhjemme og i udlandet, hvor danske musikere for alvor begynder at markere sig i disse år," siger Burhan G.

"Burhan er en elegantier, og jeg tror, vi hurtigt finder hinanden. Jeg mener - vi er jo begge rimeligt generte, begge rimeligt dygtige, lugter begge rimeligt godt og ser begge rimeligt godt ud. Rimeligt godt. Jeg glæder mig til at skulle bidrage til festen i Forum. For det er, hvad DMA er - et brag af en fest. Og måske får jeg endda Burhan overtalt til at synge duet," siger Rasmus Bjerg.

 

Jeg glæder mig til en aften, hvor dansk musik er i centrum - Burhan G
MØ optræder

Burhan og Bjerg er ikke de eneste, der er klar til at fyre den af i Forum 12. november. Blandt andre kommer fynske MØ, der, senest med Justin Bieber, har taget hele verden med storm, mens også Phlake, Gulddreng og Nik & Jay har sagt ja til at gå på scenen i Forum. 

De nominerede er…

'Danish Music Awards' er Danmarks ældste og mest prestigefyldte prisfest, og traditionen tro er Koda igen i år med til hylde de danske sangskrivere med prisen 'Årets sangskriver – Koda-prisen’. De nominerede i denne og alle andre kategorier offentliggøres tirsdag 4. oktober 2016.

  • Billetter til 'DMA 2016' kan allerede nu købes på Billetlugen.dk
  • 'DMA 2016' kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY lørdag 12. november fra kl. 20.00, når TV 2 i samarbejde med IFPI og Koda sender direkte fra Forum i København.
  • Få seneste nyt om 'DMA 2016' her
  • Følg Danish Music Awards 2016 #DMA16 på Facebook og Instagram.