Børnene fik deres egen røde løber til MGP

I lørdags var det børnenes tur! Og når de dygtige mini-stjerner leverede på scenen og hjemme i stuerne, havde Koda sørget for en hjælpende hånd og sponsoreret en ansvarlig præmie. Det er børnenes aften, så vi sørgede også for, at børnene selv fik chancen for at gå på den røde løber med alt, hvad det indebar. Det kom der nok Danmarks sødeste photo-shoot ud af.

Da Børnenes MGP 2013 gik i luften på lørdag i Boxen i Herning, havde vi sørget for, at børnene fik deres egen røde røber. Alle børn, der havde lyst - og måtte for deres forældre - kunne derfor få taget et rigtigt stjernebillede på aftenen. Billederne kunne de samme aften finde på vores hjemmeside i et galleri vi uploadede til lejligheden. Se galleriet her

'Kommenter' eller 'Synes godt om' på Kodas Facebook

Alle kunne bidrage

Alle kunne bidrage til galleriet. Brugere af fotodelingsmediet Instagram kunne nemlig også få deres billeder vist på siden. For vi trak alle billeder, der blev markeret med hashtaget #kodaskolekontakt ind på siden. Se galleriet her

Koda og MGP

Koda samarbejder med DR om MGP igen i år. Koda Skolekontakt står nemlig bag de seks workshops rundt omkring i landet, der er gået forud for udvælgelse af lørdagens finalister. Her har tre af vores medlemmer coachet håbefulde børn i alt fra sang- og tekstskrivning til performance. I år har Pilfinger, Szhirley og Claus Hempler været på opgaven.

Koda Skolekontakt sponsorerer ligeledes MGP-præmien, der består af et skræddersyet coachingforløb for vinderne - i stedet for en pladekontrakt.

Koda Skolekontakt ønsker at motivere kommende hitmagere og samtidig fremme forståelsen for det arbejde, der ligger i at skabe musik. Derfor samarbejder Koda Skolekontakt med DR’s MGP, hvor processen omkring sangskrivning er i fokus. For os er MGP også en mulighed for at møde fremtidens musikbrugere og -skabere i øjenhøjde og sætte fokus på en ansvarlig talentudvikling.

'Kommenter' eller 'Synes godt om' på Kodas Facebook

Seneste nyt

18. januar 2018
Fokus på fundraising og støtte – nyt år og nye muligheder
Et nyt år og dermed nye støttemuligheder. Sådan indledtes årets første medlemsarrangement med fokus på støtteordninger og fundraising. Til arrangementet fik de fremmødte svar på spørgsmål om fundraising og støtte, og samtidig gav digital strateg og musiker Maiken Ingvordsen indblik i, hvordan man tilrettelægger sin fundraising-strategi. Kristina Holgersen fra Statens Kunstfond samt Martin Stauning og Tobias Stenkjær fra Kodas Legatudvalg 2017 gav gode råd til ansøgningerne.

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.