Børnene får deres egen røde løber til MGP

På lørdag er det børnenes tur! Og når de dygtige mini-stjerner leverer på scenen og hjemme i stuerne, har Koda sørget for en hjælpende hånd og sponsoreret en ansvarlig præmie. Det er børnenes aften, så vi sørger også for, at børnene selv får chancen for at gå på den røde løber med alt, hvad det indebærer.

Når Børnenes MGP 2013 går i luften på lørdag i Boxen i Herning, har vi sørget for, at børnene får deres egen røde røber. Alle børn, der har lyst - og må for deres forældre - kan derfor få taget et rigtigt stjernebillede på aftenen. Billederne kan de efterfølgende finde på vores hjemmeside i et galleri vi uploader til lejligheden.

Alle kan bidrage

Alle kan bidrage til galleriet. Brugere af fotodelingsmediet Instagram kan nemlig også få deres billeder vist på siden. For vi trækker alle billeder, der bliver markeret med hashtaget #kodaskolekontakt ind på siden. Se galleriet her

Koda og MGP

Koda samarbejder med DR om MGP igen i år. Koda Skolekontakt står nemlig bag de seks workshops rundt omkring i landet, der er gået forud for udvælgelse af lørdagens finalister. Her har tre af vores medlemmer coachet håbefulde børn i alt fra sang- og tekstskrivning til performance. I år har Pilfinger, Szhirley og Claus Hempler været på opgaven.

Koda Skolekontakt sponsorerer ligeledes MGP-præmien, der består af et skræddersyet coachingforløb for vinderne - i stedet for en pladekontrakt.

Koda Skolekontakt ønsker at motivere kommende hitmagere og samtidig fremme forståelsen for det arbejde, der ligger i at skabe musik. Derfor samarbejder Koda Skolekontakt med DR’s MGP, hvor processen omkring sangskrivning er i fokus. For os er MGP også en mulighed for at møde fremtidens musikbrugere og -skabere i øjenhøjde og sætte fokus på en ansvarlig talentudvikling.

Kontakt

Presseansvarlig Andreas Dalvad Hansen
aha@koda.dk tlf: 23 60 64 63

Seneste nyt

09. maj 2019
Generalforsamling 2019: Nyt bestyrelsesmedlem valgt ind
Til årets generalforsamling i Koda valgte musikforlæggerne et nyt bestyrelsesmedlem ligesom et forslag om at tilføje et eksternt bestyrelsesmedlem blev vedtaget. Derudover var det sidste generalforsamling med Niels Mosumgaard i spidsen, da han efter seks begivenhedsrige år takker af som formand for Kodas bestyrelse.

07. maj 2019
Sys Bjerre - Jeg har altid skrevet sange med fællesskabet for øje
Komponisten og sangskriveren, Sys Bjerre, ramte hitlisterne i 2008 med sangen ’Malene’. Hun har udgivet fire albums i eget navn, deltog i 2017 i Karrierekanonen med bandet Duks og har derudover også skrevet for andre kunstnere, til musicals og til sangbøger. Tiden bliver brugt flittigt – Sys Bjerre kalder sig selv multipassioneret, og det giver rum for både musikken og for de mange andre ’missioner’, som Sys Bjerre arbejder med. Den 8. maj kan du møde Sys Bjerre i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Sys sammen med Mathilde Falch giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.

06. maj 2019
Mathilde Falch – musikken kan gøre en forskel
Komponisten og sangskriveren, Mathilde Falch, har noget på hjerte. Med en titel som ambassadør for SIND (Landsforeningen for psykisk sundhed), bruger hun en stor del af sit arbejdsliv på at afholde fortællekoncerter – et koncertformat, som levner plads og rum til nærvær, og som giver indblik i hvad, der ligger bag hendes poetiske, musikalske univers. Den 8. maj kan du møde Mathilde Falch i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Mathilde sammen med Sys Bjerre giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.