Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Søg støtte
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2023
2022
2021
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Børnene får deres egen røde løber til MGP

På lørdag er det børnenes tur! Og når de dygtige mini-stjerner leverer på scenen og hjemme i stuerne, har Koda sørget for en hjælpende hånd og sponsoreret en ansvarlig præmie. Det er børnenes aften, så vi sørger også for, at børnene selv får chancen for at gå på den røde løber med alt, hvad det indebærer.

Når Børnenes MGP 2013 går i luften på lørdag i Boxen i Herning, har vi sørget for, at børnene får deres egen røde røber. Alle børn, der har lyst - og må for deres forældre - kan derfor få taget et rigtigt stjernebillede på aftenen. Billederne kan de efterfølgende finde på vores hjemmeside i et galleri vi uploader til lejligheden.

Alle kan bidrage

Alle kan bidrage til galleriet. Brugere af fotodelingsmediet Instagram kan nemlig også få deres billeder vist på siden. For vi trækker alle billeder, der bliver markeret med hashtaget #kodaskolekontakt ind på siden. Se galleriet her

Koda og MGP

Koda samarbejder med DR om MGP igen i år. Koda Skolekontakt står nemlig bag de seks workshops rundt omkring i landet, der er gået forud for udvælgelse af lørdagens finalister. Her har tre af vores medlemmer coachet håbefulde børn i alt fra sang- og tekstskrivning til performance. I år har Pilfinger, Szhirley og Claus Hempler været på opgaven.

Koda Skolekontakt sponsorerer ligeledes MGP-præmien, der består af et skræddersyet coachingforløb for vinderne - i stedet for en pladekontrakt.

Koda Skolekontakt ønsker at motivere kommende hitmagere og samtidig fremme forståelsen for det arbejde, der ligger i at skabe musik. Derfor samarbejder Koda Skolekontakt med DR’s MGP, hvor processen omkring sangskrivning er i fokus. For os er MGP også en mulighed for at møde fremtidens musikbrugere og -skabere i øjenhøjde og sætte fokus på en ansvarlig talentudvikling.

Kontakt

Presseansvarlig Andreas Dalvad Hansen
aha@koda.dk tlf: 23 60 64 63