Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Børn laver seje beats på hjemmelavede instrumenter

I morgen overtager børnene fan-området Eurovision Village på Gammel Torv, og det kommer ikke til at gå stille for sig.

En gruppe skolebørn fra Amager bliver grandprixstjerner for en dag, når de onsdag den 7. maj kl. 14 giver koncert på instrumenter, de selv har bygget forinden på pladsen. Stomp er en musikform, hvor man bruger helt almindelige ting og redskaber, vi alle kender fra vores hverdag, til at lave rytmer og musik! Koda Skolekontakt-kunstneren Mikkel Schnettler tager børnene ved hånden og sammen laver de en koncert på de seje hjemmelavede instrumenter.

Om Mikkel Schnettler

Mikkel Schnettler har de sidste fem år lavet stompworkshops for børn, unge og voksne i hele Danmark. Indholdet har været at skabe rytmer med alt, hvad der kan lave lyd - krop, stemme, koste, baljer, stokke med mere. Uddannet Musik- og Bevægelseslærer fra Rytmisk Musikkonservatorium i København med musikerdiplom i percussion. Har ernæret sig som professionel musiker og musikunderviser siden 2006 og har undervist i rytmetræning og hovedinstrumentpædagogik på Rytmisk Musikkonservatorium og rytmetræning på Københavns Universitet og RUC. Fastansat som trommelærer på Gentofte Musikskole og har lavet stomp- og rytmeworkshops for private firmaer, seminarier, gymnasier, folkeskoler, musikskoler og børnehaver.

Har desuden spillet og indspillet med kendte navne som Stig Rossen, Karen Mukupa og Rasmus Nøhr og er i dag aktiv i en lang række bands med vægt på jazz, soul og latin.

Om KODA Skolekontakt


Koda Skolekontakt er et tilbud til alle landets skoler om at få en gratis workshop med en professionel komponist eller sangskriver. Eleverne komponerer et stykke musik, skriver en rap eller får en anderledes musikoplevelse. Koda har taget initiativet for at skabe mere forståelse for det arbejde, der ligger i at skabe musik.

I Koda Skolekontakts regi bidrager Koda også med et coachingforløb af deltagerne og vinderne af DRs MGP (børnemelodigrandprix), hvor processen omkring sangskrivning er i fokus.

Læs mere på www.koda.dk/skolekontakt

Om KODA


Koda sørger for, at musikkens skabere får penge, når deres musik bliver brugt. Det gør Koda ved at lave aftaler om betaling for brug af medlemmernes værker, når disse bliver spillet offentligt (fx i radio, ved koncerter, på streaming-tjenester, restauranter mv.). Koda er en non-profit medlemsforening, og alle pengene går videre til dem, der har skabt musikken.