Den 3. november kan du få en snak om din karriere med Kodas chef for Forlags- og Medlemsservice Martin Folmann (t.v.) og Søren Rasted (t.h.).

Bliv klogere på Koda, NCB og Gramex

Er du ny i branchen eller trænger du til at blive opdateret på værkregistrering, koncertrapportering og rettigheder? Kom og vær med, når vi slår dørene op for et medlemsarrangement målrettet både nye medlemmer og medlemmer, der har lyst til at blive opdateret på musikbranchen. Mød Søren Rasted, som sammen med Koda, NCB og Gramex giver dig overblik over de mange regler og begreber i din verden som musikskaber.
Bliv klog på din branche

Den 3. november åbner vi for første gang op for et arrangement målrettet dig som er nyt medlem af Koda. Det kan også være for dig, der har været medlem længe, men som gerne vil guides igennem en koncertrapportering, en værkanmeldelse eller få sat det der med rettigheder på plads en gang for alle - og meget andet.

Kom og tag en snak med Koda, Gramex, NCB og få en snak om karriere med chef for Forlags- og Medlemsservice Martin Folmann og Søren Rasted, som giver dig inspiration til at navigere i branchen. Vi kommer blandt andet ind på følgende:

  • Hvad betyder det, at Koda forvalter dine rettigheder?
  • Hvordan er dine værker beskyttet, og hvad er Kodas rolle præcis i den sammenhæng?
  • Hvordan anmelder du dine værker og hvordan fordeler du rettighederne i bandet?
  • Bliv klogere på hvordan dine afspilninger i udlandet giver udbetalinger fra Koda.
  • Hvordan modtager Koda oplysninger om hvornår og hvor din musik spilles, og hvad du selv skal gøre?
  • Hvad du skal gøre, når du vil udgive din musik, eller indspille covernumre, udgive digitalt eller trykke vinyl/cd’ere?

 
Vi slutter af med en livesession, hvor du kan opleve Mads Koefoed, som både er nyt medlem og støttemodtager af Kodas Kollektive Båndmidler, mens vi giver en øl & en bid mad.

  • Tid & sted: Tirsdag den 3. november kl. 17-20, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

    Tilmelding åbner op den 7. oktober. OBS! Tilmelding er bindende.