Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Alle de optrædende på plads til DMA

Vi kan nu løfte sløret for den samlede liste af kunstnere, der optræder ved Danish Music Awards i Forum lørdag den 8. november. Det imponerende line-up tæller blandt andre D-A-D, Burhan G, Medina, Lars H.U.G. og Christopher.

Forberedelserne er i fuld gang til Danish Music Awards 2014, og der er lagt op til en stjernespækket hyldest af dansk musik, når de prestigefyldte musikpriser uddeles lørdag den 8. november klokken 20.00. TV 2 sender hele showet live fra Forum i København.

Danish Music Awards 2014 byder på en række unikke optrædener fra nogle af landets hotteste kunstnere. Årets line-up er en musikfestival værdig og består af: Medina, MØ, Lukas Graham, Christopher, Burhan G, Lars H.U.G., TopGunn, Julias Moon, S!vas, Ukendt Kunstner, Brandon Beal, Hedegaard og D-A-D.

Publikum vil både kunne opleve premierer på helt nye numre og se artisterne i nye konstellationer.

Medina glæder sig

Danish Music Awards har en stor stjerne hos Medina, der glæder sig til at optræde: ”DMA er et fedt show, hvor man som artist får lov til at lave en lille tvist i sin sceneoptræden, eksempelvis i form af mærkelige rekvisitter eller fede sceneskift. Det er et kreativt legerum, og det sådan noget, jeg elsker”, siger Medina og fortsætter: ”Der er altid gode optrædener, fed fest og sindssygt mange fans, der bare er glade i låget.”

Læs også: Mø og S!vas i tæt konkurrence om DMA statuetterne

MØ er topnomineret i hele syv kategorier, stærkt efterfulgt af S!vas med seks nomineringer samt Rasmus Seebach og Christopher, der hver er nomineret til fem af de eftertragtede priser. Ud over at kåre vinderne ved dette års Danish Music Awards skal DMA’s Ærespris også uddeles til en kunstner, som gennem tiden har sat et markant aftryk på den danske musikscene. Til denne pris er der ingen nominerede og kun én vinder.

Vinderen af Årets Publikumspris og Årets Idé findes af fans og seerne, der via dma.tv2.dk stemmer og bestemmer, hvem der skal vinde. De nominerede til publikumsprisen er Burhan G, L.O.C, L.I.G.A., Medina og Christopher. Afstemningen er stadig i fuld gang.

Det er fjerde år i træk, at Koda er med til at hylde og hædre dansk musik som medarrangører af DMA. ”Koda er en vigtig aktør i den danske musikbranche, og derfor er det naturligt for os at være med til at fejre succeserne i dansk musik”, fortæller kommunikationschef Nicolaj Hyltén-Cavallius. I Koda ønsker vi som altid at sætte fokus på det kreative arbejde, der ligger i sangskrivningen, og derfor står vi bag Årets Danske Sangskriver - Koda Prisen.

Læs også: Stor glæde hos de nominerede til Kodaprisen - Årets Danske Sangskriver

Danish Music Awards 2014 er et samarbejde mellem Koda, IFPI og TV 2 og afholdes i Forum i København lørdag den 8. november. Showet sendes live på TV 2 fra kl. 20.00. Billetter til showet kan købes via billetlugen.dk

Følg med på sociale medier

Vi dækker showet i ord og billeder - find koda_dk på Twitter og Instagram for at følge med.

TV 2 inviterer desuden publikum til at kigge med bag kulisserne ved at følge Danish Music Awards på Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat (@dma_tv2).

For at deltage i snakken om musikken og kunstnerne skal man bruge det officielle hashtag #dma14.

Læs også: Hvem skal vinde Live Jazz Danmark Prisen til DMA Jazz 2014?