Alle de optrædende på plads til DMA

Vi kan nu løfte sløret for den samlede liste af kunstnere, der optræder ved Danish Music Awards i Forum lørdag den 8. november. Det imponerende line-up tæller blandt andre D-A-D, Burhan G, Medina, Lars H.U.G. og Christopher.

Forberedelserne er i fuld gang til Danish Music Awards 2014, og der er lagt op til en stjernespækket hyldest af dansk musik, når de prestigefyldte musikpriser uddeles lørdag den 8. november klokken 20.00. TV 2 sender hele showet live fra Forum i København.

Danish Music Awards 2014 byder på en række unikke optrædener fra nogle af landets hotteste kunstnere. Årets line-up er en musikfestival værdig og består af: Medina, MØ, Lukas Graham, Christopher, Burhan G, Lars H.U.G., TopGunn, Julias Moon, S!vas, Ukendt Kunstner, Brandon Beal, Hedegaard og D-A-D.

Publikum vil både kunne opleve premierer på helt nye numre og se artisterne i nye konstellationer.

Medina glæder sig

Danish Music Awards har en stor stjerne hos Medina, der glæder sig til at optræde: ”DMA er et fedt show, hvor man som artist får lov til at lave en lille tvist i sin sceneoptræden, eksempelvis i form af mærkelige rekvisitter eller fede sceneskift. Det er et kreativt legerum, og det sådan noget, jeg elsker”, siger Medina og fortsætter: ”Der er altid gode optrædener, fed fest og sindssygt mange fans, der bare er glade i låget.”

Læs også: Mø og S!vas i tæt konkurrence om DMA statuetterne

MØ er topnomineret i hele syv kategorier, stærkt efterfulgt af S!vas med seks nomineringer samt Rasmus Seebach og Christopher, der hver er nomineret til fem af de eftertragtede priser. Ud over at kåre vinderne ved dette års Danish Music Awards skal DMA’s Ærespris også uddeles til en kunstner, som gennem tiden har sat et markant aftryk på den danske musikscene. Til denne pris er der ingen nominerede og kun én vinder.

Vinderen af Årets Publikumspris og Årets Idé findes af fans og seerne, der via dma.tv2.dk stemmer og bestemmer, hvem der skal vinde. De nominerede til publikumsprisen er Burhan G, L.O.C, L.I.G.A., Medina og Christopher. Afstemningen er stadig i fuld gang.

Det er fjerde år i træk, at Koda er med til at hylde og hædre dansk musik som medarrangører af DMA. ”Koda er en vigtig aktør i den danske musikbranche, og derfor er det naturligt for os at være med til at fejre succeserne i dansk musik”, fortæller kommunikationschef Nicolaj Hyltén-Cavallius. I Koda ønsker vi som altid at sætte fokus på det kreative arbejde, der ligger i sangskrivningen, og derfor står vi bag Årets Danske Sangskriver - Koda Prisen.

Læs også: Stor glæde hos de nominerede til Kodaprisen - Årets Danske Sangskriver

Danish Music Awards 2014 er et samarbejde mellem Koda, IFPI og TV 2 og afholdes i Forum i København lørdag den 8. november. Showet sendes live på TV 2 fra kl. 20.00. Billetter til showet kan købes via billetlugen.dk

Følg med på sociale medier

Vi dækker showet i ord og billeder - find koda_dk på Twitter og Instagram for at følge med.

TV 2 inviterer desuden publikum til at kigge med bag kulisserne ved at følge Danish Music Awards på Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat (@dma_tv2).

For at deltage i snakken om musikken og kunstnerne skal man bruge det officielle hashtag #dma14.

Læs også: Hvem skal vinde Live Jazz Danmark Prisen til DMA Jazz 2014?

Seneste nyt

09. maj 2019
Generalforsamling 2019: Nyt bestyrelsesmedlem valgt ind
Til årets generalforsamling i Koda valgte musikforlæggerne et nyt bestyrelsesmedlem ligesom et forslag om at tilføje et eksternt bestyrelsesmedlem blev vedtaget. Derudover var det sidste generalforsamling med Niels Mosumgaard i spidsen, da han efter seks begivenhedsrige år takker af som formand for Kodas bestyrelse.

07. maj 2019
Sys Bjerre - Jeg har altid skrevet sange med fællesskabet for øje
Komponisten og sangskriveren, Sys Bjerre, ramte hitlisterne i 2008 med sangen ’Malene’. Hun har udgivet fire albums i eget navn, deltog i 2017 i Karrierekanonen med bandet Duks og har derudover også skrevet for andre kunstnere, til musicals og til sangbøger. Tiden bliver brugt flittigt – Sys Bjerre kalder sig selv multipassioneret, og det giver rum for både musikken og for de mange andre ’missioner’, som Sys Bjerre arbejder med. Den 8. maj kan du møde Sys Bjerre i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Sys sammen med Mathilde Falch giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.

06. maj 2019
Mathilde Falch – musikken kan gøre en forskel
Komponisten og sangskriveren, Mathilde Falch, har noget på hjerte. Med en titel som ambassadør for SIND (Landsforeningen for psykisk sundhed), bruger hun en stor del af sit arbejdsliv på at afholde fortællekoncerter – et koncertformat, som levner plads og rum til nærvær, og som giver indblik i hvad, der ligger bag hendes poetiske, musikalske univers. Den 8. maj kan du møde Mathilde Falch i en artist talk, når Koda, DPA og DJBFA inviterer til ’songwriters masterclass’, hvor Mathilde sammen med Sys Bjerre giver et indblik i, hvordan de hver især arbejder med sangskrivning.