Alle de optrædende på plads til DMA

Vi kan nu løfte sløret for den samlede liste af kunstnere, der optræder ved Danish Music Awards i Forum lørdag den 8. november. Det imponerende line-up tæller blandt andre D-A-D, Burhan G, Medina, Lars H.U.G. og Christopher.

Forberedelserne er i fuld gang til Danish Music Awards 2014, og der er lagt op til en stjernespækket hyldest af dansk musik, når de prestigefyldte musikpriser uddeles lørdag den 8. november klokken 20.00. TV 2 sender hele showet live fra Forum i København.

Danish Music Awards 2014 byder på en række unikke optrædener fra nogle af landets hotteste kunstnere. Årets line-up er en musikfestival værdig og består af: Medina, MØ, Lukas Graham, Christopher, Burhan G, Lars H.U.G., TopGunn, Julias Moon, S!vas, Ukendt Kunstner, Brandon Beal, Hedegaard og D-A-D.

Publikum vil både kunne opleve premierer på helt nye numre og se artisterne i nye konstellationer.

Medina glæder sig

Danish Music Awards har en stor stjerne hos Medina, der glæder sig til at optræde: ”DMA er et fedt show, hvor man som artist får lov til at lave en lille tvist i sin sceneoptræden, eksempelvis i form af mærkelige rekvisitter eller fede sceneskift. Det er et kreativt legerum, og det sådan noget, jeg elsker”, siger Medina og fortsætter: ”Der er altid gode optrædener, fed fest og sindssygt mange fans, der bare er glade i låget.”

Læs også: Mø og S!vas i tæt konkurrence om DMA statuetterne

MØ er topnomineret i hele syv kategorier, stærkt efterfulgt af S!vas med seks nomineringer samt Rasmus Seebach og Christopher, der hver er nomineret til fem af de eftertragtede priser. Ud over at kåre vinderne ved dette års Danish Music Awards skal DMA’s Ærespris også uddeles til en kunstner, som gennem tiden har sat et markant aftryk på den danske musikscene. Til denne pris er der ingen nominerede og kun én vinder.

Vinderen af Årets Publikumspris og Årets Idé findes af fans og seerne, der via dma.tv2.dk stemmer og bestemmer, hvem der skal vinde. De nominerede til publikumsprisen er Burhan G, L.O.C, L.I.G.A., Medina og Christopher. Afstemningen er stadig i fuld gang.

Det er fjerde år i træk, at Koda er med til at hylde og hædre dansk musik som medarrangører af DMA. ”Koda er en vigtig aktør i den danske musikbranche, og derfor er det naturligt for os at være med til at fejre succeserne i dansk musik”, fortæller kommunikationschef Nicolaj Hyltén-Cavallius. I Koda ønsker vi som altid at sætte fokus på det kreative arbejde, der ligger i sangskrivningen, og derfor står vi bag Årets Danske Sangskriver - Koda Prisen.

Læs også: Stor glæde hos de nominerede til Kodaprisen - Årets Danske Sangskriver

Danish Music Awards 2014 er et samarbejde mellem Koda, IFPI og TV 2 og afholdes i Forum i København lørdag den 8. november. Showet sendes live på TV 2 fra kl. 20.00. Billetter til showet kan købes via billetlugen.dk

Følg med på sociale medier

Vi dækker showet i ord og billeder - find koda_dk på Twitter og Instagram for at følge med.

TV 2 inviterer desuden publikum til at kigge med bag kulisserne ved at følge Danish Music Awards på Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat (@dma_tv2).

For at deltage i snakken om musikken og kunstnerne skal man bruge det officielle hashtag #dma14.

Læs også: Hvem skal vinde Live Jazz Danmark Prisen til DMA Jazz 2014?

Seneste nyt

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.

16. januar 2018
Danmark blomstrer på Eurosonic Noorderslag 2018
I denne uge drager den internationale musikbranche til Holland for at deltage i den største festival dedikeret til ny europæisk rytmisk musik, Eurosonic Noorderslag. Festivalen sætter i år fokus på Danmark og danske kunstnere. Hele 22 danske navne er i år på plakaten, når festivalen afholdes i den hollandske by Groningen fra den 17. – 20. januar.