Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Vejledning til databasen

Filtrering

Du kan vælge mellem følgende lister (se detaljer længere nede):

  • Arvinger (’Heirs’)
  • Koda medlemmer, vi mangler vigtige informationer om
  • Danske ikke-medlemmer
  • Registrerede værker med uidentificerede rettighedshavere
  • Udokumenterede /ikke-registrerede værker
  • Parkerede tracks

Herefter kan du vælge at indsnævre din søgning med et eller flere søgeord.

Arvinger

Listen indeholder navne på de afdøde Koda medlemmer, hvor vi har problemer med at finde frem til de rette arvinger eller arvingers arvinger. Hvis vi kender navnene på arvingerne, vil de være listet på detaljeniveau. Der vil også være eksempler på værktitler, som hjælp til at identificere det pågældende Koda medlem.

Hvis du er arving eller har kendskab til en eller flere arvinger til et Koda medlem på listen, så kontakt Kodas Repertoire afdeling på [email protected]

Koda medlemmer

Listen indeholder Koda medlemmer, hvor vi mangler en eller flere kontaktoplysninger. Der vil være eksempler på værktitler, som hjælp til at identificere det pågældende medlem.

Er du selv på listen, eller har du kendskab til en rettighedshaver på listen, så kontakt Kodas Repertoire afdeling på [email protected]

Danske ikke-medlemmer

Listen indeholder danske ikke-medlemmer, hvor vi mangler en eller flere kontaktoplysninger. Der vil være eksempler på værktitler, som hjælp til at identificere den pågældende rettighedshaver.

Er du selv på listen eller har du kendskab til en rettighedshaver på listen, så kontakt Kodas Repertoire afdeling på [email protected]

Registrerede værker med uidentificerede rettighedshavere

Listen indeholder værker, der allerede er registreret korrekt, men en eller flere rettighedshavere på værket har ikke nogen tilknytning til noget selskab. Hvis en rettighedshaver er registreret som Non-society eller har '099' som selskabstilhør, så har vi brug for hjælp til at identificere personen yderligere.

Er du rettighedshaver eller har du kendskab til en rettighedshaver på listen, så kontakt Kodas Repertoire afdeling på [email protected]

Udokumenterede værker

Listen indeholder værker, hvor Koda mangler en decideret værkregistrering. Disse værker står med status ’Not registered’. Der kan også være tale om, at der findes en værkregistrering, men under en (lidt) anden titel end den værktitel, der kommer fra musikrapporterne. For de internationale værker på listen har Koda ikke kunnet finde nogen officiel værkregistrering i den internationale database, CIS-Net. 

Hvis du er medlem af Koda og rettighedshaver på et værk fra listen over ikke-registrerede værker, skal du indsende en værkregistrering med de korrekte oplysninger, via din profil på Mit Koda

Hvis du allerede har indsendt en værkregistrering, men med en (lidt) anden titel, så send en mail til [email protected], og fortæl os hvilke værktitler og værknumre, der er de samme. 

Hvis du er medlem af et udenlandsk ophavsretsselskab, bedes du kontakte dit eget selskab og sørge for, at dit værk bliver registreret korrekt, og få dit selskab til at sende de korrekte værkoplysninger til Koda. 

Parkerede tracks

Listen indeholder tracks fra NCB og Koda Online afregningerne, som det automatiske match system ikke har kunnet matche med nogen værkregistrering. Derfor er der heller ikke noget værknummer, men kun et track nummer. Hvis du kan genkende et track fra denne liste, bedes du kontakte Repertoireafdelingen på [email protected]

Udtræk i Excel

Afhængig af hvilken liste, du har filtreret på, kan du vælge imellem et eller to Excel udtræk:

I de tre lister med rettighedshavere (Arvinger, Koda medlemmer og Danske ikke-medlemmer), kan du downloade et Excel-udtræk med detaljer, herunder eksempler på værktitler, der kan hjælpe med at identificere rettighedshaveren, samt information om arvinger (for listen ’Arvinger'). Udtrækket svarer til det søgeresultat, du ser i din browser, det vil sige maksimalt 100 ’hits’ ad gangen. Hvis dit søgeresultat består af mere end 100 ’hits’, skal du derfor klikke dig videre til næste side i browseren og lave et udtræk mere, og så fremdeles. Vi arbejder på at udvide dette Excel udtræk, så det altid indeholder den komplette liste af søgeresultater.

For de to værklister 'Registrerede værker med uidentificerede rettighedshavere' og 'Udokumenterede værker' kan du lave et detaljeret Excel udtræk ved at vælge 'Fuld liste'. Dette udtræk indeholder den fulde liste over de værker, du søgte på, inklusive oplysninger på detaljeniveau på hvert værk.

For alle tre værklister (herunder Parkerede tracks) kan du også vælge et simpelt Excel udtræk, der kun indeholder en linje pr værk, ved at vælge ’Excel’ knappen. Udtrækket svarer til det søgeresultat, du ser i din browser, det vil sige maksimalt 100 ’hits’ ad gangen. Hvis dit søgeresultat består af mere end 100 ’hits’, skal du derfor klikke dig videre til næste side i browseren og lave et udtræk mere, og så fremdeles. Vi arbejder på at udvide dette Excel udtræk, så det altid indeholder den komplette liste af søgeresultater.

Value-kolonnen

På værklisterne er der en indikation af hvor mange penge, der ligger til udbetaling på det enkelte værk, til deling mellem værkets rettighedshavere:

  • Høj = beløb over 1.000 DKK
  • Medium = beløb mellem 100,01 – 1.000 DKK
  • Lav = beløb mellem 0,01 – 100 DKK
Beløbsgrænser

Kun data over en vis beløbsgrænse er medtaget i databasen. Se de pt. gældende grænser her