Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Ready Aim Fire - myten om man skal kunne alting selv

Webinarrække om karrierestrategi

Har du en klar vision for din karriere? Har du en effektiv udgivelsesstrategi? Hvordan organiserer du dig, så du kan få en bæredygtig karriere som kunstner? Bandakademiet og Koda går sammen om at hjælpe dig godt på vej!

Bandakademiet og Koda præsenterer fire webinarer henover de næste måneder, som er for dig, der har ambitioner om en karriere som skabende og udøvende kunstner og gerne vil skærpe dit fokus – i stil med navne som Bandakademiet tidligere har arbejdet med: Patina, The Minds of 99, Katinka, Djämes Braun, Ravi Kuma, Benjamin Hav, Pil med flere.

Vi tager udgangspunkt i Bandakademiets metode, erfaringer og individuelle talentudviklings- og karriererådgivningsforløb i forbindelse med blandt andet KARRIEREKANONEN. Du vil møde mentor og rådgiver Johannes Dybkjær Andersson og Bandakademiets leder Marianne Fruergaard. Læs mere om Marianne, Johannes og Bandakademiet nedenfor.

Vi er nu nået til det sidste webinar i rækken, som afholdes tirsdag den 18. april kl. 16:00-17:30. Her handler det om myten, at man skal kunne alting selv. Vi stiller spørgsmålet: hvordan etablerer man et bæredygtigt liv i musikbranchen? Og hvornår er et DYI-mindset alligevel en fordel, uanset om man arbejder som DYI-kunstner eller ej? Vi arbejder med viden og forudsætninger – og med at blive den bedste til at samarbejde, til at række ud og spørge om hjælp – på den gode måde. Vi arbejder med gode ting at være opmærksom på og med at organisere sig i forhold til en bæredygtig levevej som kunstner.

Webinaret foregår i Teams. Du behøver ikke at installere noget software til programmet. Vi sender dig en mail med et mødelink i timerne op til webinaret.

 

Om Bandakademiet

Bandakademiet i Roskilde har siden 2006 været med til at udvikle nye generationer af dygtige bands, solister og sangskrivere i Danmark. Blandt andet har kunstnere som Pil, Katinka, Patina, Djämes Braun, HØKER, Angående Mig, Ravi Kuma, Benjamin Hav/Benal, k-phax og The Minds of 99 fået en solid opstart af karrieren gennem Bandakademiets skræddersyede karriererådgivning og talentudviklingsforløb. Bandakademiet er 100 pct. uafhængigt af kommercielle og økonomiske interesser samtidig med, at akademiet har et stort netværk i musikbranchen og en dyb viden om den danske musikbranche, og hvad det kræver at etablere sig på den danske musikscene som debuterende kunstner. Bandakademiet har været fast partner i KarriereKanonen med DR siden 2009. I 2023 udgiver Bandakademiet rapporten Talentudvikling Der Virker. Læs mere om Bandakademiet her.

 


Foto: Marianne Fruergaard. 
Fotograf: Kristoffer Juel Poulsen

Marianne Fruergaard er musikiværksætter, projektudvikler og musikmentor - og har det meste af sit arbejdsliv arbejdet med talentudvikling og karriererådgivning af talenter inden for de populærmusikalske genrer. Blandt andet står hun bag eller er medinitiativtager til projekter som UrbanGrrls, Danish Songwriting Academy, Music Maker, Music2Business (nu ROYALTIES) og Bandakademiet som hun har været med til at grundlægge og været leder af siden starten i 2006. I 2022 stod hun og Bandakademiet sammen med DR bag rapporten Kvinder i Musikken som sætter lys på nogle af årsagerne til den markante kønsbalance i musikbranchen.

 


Foto: Johannes Dybkjær Anderson
Fotograf: Carsten Villadsen

Johannes Dybkjær Andersson er kreativ konsulent, mentor og rådgiver. The Minds of 99, Per Vers, Pil, Lasse Dein, Benal, Sitrekin, Patina, Djämes Braun og Josephine Philip er nogle af de over 200 navne, Johannes har arbejdet med som mentor og rådgiver over de sidste 20 år. Johannes arbejder både direkte med kunstnere og i regi af bl.a. Karrierekanonen/Bandakademiet, Rytmisk Musikkonservatorium, DR Talentholdet, Autor m.m.

Johannes arbejder i øvrigt med kreativ udvikling som konsulent for virksomheder og organisationer og har netop som Kreativ Udviklingsleder i DR P3 stået bag udviklingen af ’Den Strategiske Retning for P3 Musik.' Han var tidligere CEO, Creative Director & Founding Partner i det kreative bureau Volume og har stået bag partnerskaber mellem MØ og Microsoft, phlake, Sundhedsstyrelsen og Roskilde Festival og stået bag udviklingen af Tuborg Musikhjælp m.m. Tidligere var han A&R og International Marketing Manager i Sony Music, hvor han var ansvarlig for udgivelser med Beyoncé o.lign. Han har desuden været tilknyttet Det Kongelige Teater, Tivoli, ROSA m.m. og har været manager for bl.a. Mew og Hymns From Nineveh.

Johannes er jurymedlem i Karrierekanonen og har selv baggrund som skabende og udøvende kunstner og har spillet 500+ koncerter i Europa, medvirket på 10+ albums. Han er lige nu aktuel med bandet Ring Them Bells.