Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig
Musikbranchens kontrakter

Musikbranchens kontrakter - pladekontrakter, produceraftaler og musikforlagsaftaler

webinar

Skal du indgå kontrakt med andre komponister, producere, musikere eller et pladeselskab? Skal du samarbejde professionelt med en manager eller et musikforlag?

Koda og Dansk Musiker Forbund præsenterer tre onlinemøder tre torsdage i november, hvor medlemmer af Koda og Dansk Musiker Forbund kan deltage og blive klogere på musikbranchens mange kontrakter. Du kan blandt andet høre om produceraftaler, co-writeraftaler, pladekontrakter, management- og bookingaftaler og ikke mindst forlagsaftaler samt få svar på dine spørgsmål.

På webinarerne gennemgås indholdet af de mest almindeligt forekommende aftaler. Der lægges vægt på at belyse, hvad man skal være opmærksom på og nøje overveje. På webinarerne lægges der op til dialog og besvarelse af deltagernes spørgsmål.
Kontraktkonsulent i DMF, Mikael Højris, har mere end 30 års erfaring med forhandling og rådgivning af musikere og komponister om indgåelse af kontrakter

Dette andet webinar handler om pladekontrakter, produceraftaler og musikforlagsaftaler.

Tid & sted

Onsdag den 15. november kl. 16:30-17:30

Webinaret kommer til at foregå i Teams. Du behøver ikke at installere noget software til programmet. Vi sender dig en mail med et mødelink i timerne op til webinaret.

 

Dansk Musiker Forbund

Inden du skriver under på en job-, plade-, management- eller anden musikkontrakt, kan du få rådgivning og vejledning hos Dansk Musiker Forbunds team af dygtige og erfarne musik- og kontraktkonsulenter, der selvfølgelig også gerne bistår dig ved selve kontraktforhandlingerne. Se mere om Dansk Musiker Forbund her.

Mikael Højris

Mikael Højris [f. 1957] er tidl. sanger, komponist, guitarist og el-bassist, uddannet oversætter, foredragsholder og musik-branche-konsulent.

1974-1980    Bassist i en række stor-københavnske symfo-rock og fusionsgrupper samt i popgruppen The PinUps.

1981   Organisationssekretær for RMU-Samrådet for Rytmisk Musikundervisning, som bl.a. var aktivt medvirkende til etableringen af Rytmisk Musikkonservatorium.

1982   Daglig leder af ROSA-Dansk Rock Samråd, som igennem årene har været fødselshjælper for mange af tidens førende rock- og popbands.

1990   Koordinator af projektet NordRock, nordisk rockmusik-
 samarbejde og projektet MORE- Music Organisations of Europe, europæisk rocksamarbejde.

1994-1995    Tilrettelægger af projektet EU-Rock-Tour, et turné- og uddannelsesprojekt for europæiske rockbands.

1991-1997    Foredragsholder og freelance konsulent for bl.a. ROSA og DMF-Dansk Musiker Forbund samt primusmotor bag projektet MXP-Musik Export Initiativet som i en årrække producerede en række promotion-CD’er under fællestitlen: MUSIC FROM DENMARK med præsentation af dansk musik indenfor stort set alle genrer.

Siden 1997   Har Mikael Højris været fastansat som konsulent i DMF - Dansk Musiker Forbund, hvor han bl.a. beskæftiger sig med forhold vedrørende musikbranchen, herunder plade-, management- og andre branche-kontrakter samt meget andet.