Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Klædt på til musikbranchen (2:10) - kunstnerøkonomi

Webinar om din vej til økonomisk overblik

Har du styr på din økonomi? Ved du, hvordan du laver et regnskab? Og hvad med skat og fradrag? Få hjælp til overblikket når Koda sammen med Fink Revision sætter fokus på kunstnerøkonomi!

Det er en absolut klassiker at se kunstnere vride sig, så snart talen falder på det dér med økonomi. De fleste sangskrivere/komponister er selvstændige og oplever at have en såkaldt ”patchwork-økonomi” bestående af mange og varierende indtægtskilder og udgifter, som kan få det hele til at virke uoverskueligt – ikke mindst når det kommer til alt det med skat.

Nu er der hjælp at hente, når Koda inviterer til webinar med Uffe Fink Isaksen fra Fink Revision, der med sin baggrund i musikkens verden er ekspert i, hvordan man håndterer en kunstnerøkonomi. Her får du en kort overflyvning af, hvad du skal have styr på blandt andet i forhold til skat, regnskab – og ikke mindst stiller vi spørgsmålet om, hvordan du bedst organiserer dig i forhold til din karriere og mål.

Tid & sted: Torsdag d. 14. marts kl. 16:00-18:00. Webinar via Teams - vi sender et link i timerne op til seminaret.

Se og download programmet her

Tilmeldingsfrist 14. marts kl. 10

Uffe Fink Isaksen

Uffe Fink Isaksen startede allerede i som 14-årig som percussionist i bandet CornFlakes sammen med guitarist Palle Torp og trommeslager Claes Antonsen. Efter et par år fik bandet et par nye medlemmer og blev til Elevatordrengene - nu med Thomas Helmig som forsanger. Uffe fortsatte sit arbejde med Thomas Helmig ig Helmig Brothers frem til 1989. Uffe har siden da turnéret  og indspillet med en lang række af danske kunstnere, heriblandt Lis Sørensen, Sko & Torp, Cut'n'Move, Nice Device og Sticks and Fire.
I 2007 startede han Fink Revision ud fra en idé om at hjælpe musikere med at få styr på skattenog regnskabet. Det har der vist sig at være et stort behov for, og i dag hjælper virksomheden mange kunstnere på tværs af af de kunstneriske erhverv.
Fink Revision og Uffe har hovedsæde i Aarhus.