Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Klædt på til musikbranchen (1:10) - entreprenørskab

Webinar om entreprenørskab i din musikkarriere

Hvordan gør du din musikalske karriere til en bæredygtig forretning? Og hvor er forretningen for en komponist/musiker overhovedet?

Planlægger du en musikkarriere, hvor du er chef i eget hus, så kræver det visse overvejelser for at få de kunstneriske og forretningsmæssige ambitioner til at gå op i en højere enhed med praktikken og dine ressourcer. Kom til webinar og mød Christian Taagehøj (RMC) og Luna Ersahin (AySay mm.) til en snak om, hvordan du kan bygge din forretning omkring din musik.

Når vi taler om en bæredygtig musikalsk karriere, bliver vi nødt til at tale om både kreativ, mental, miljømæssig og selvfølgelig økonomisk bæredygtighed. I dette webinar vil vi forsøge at udvide perspektiverne for, hvor forretningen i en musikalsk karriere kan være. Vi vil tale om en bredere definition af, hvad begrebet musikbranchen dækker over, og samtidig advokere for bredere og mere realistiske succeskriterier for en kunstnerisk karriere anno 2024. Med Luna Ersahin som case, vil vi komme ind på, hvordan en kunstners forretningsmodel(ler) kan se ud og hvilke perspektiver en kunstner bør overveje som chef i eget hus. 

Tid & sted: 20. februar kl. 16:00-17:30, webinar via Teams - vi sender et link på e-mail i timerne op til webinaret.

Tilmeldingsfrist 20. februar kl. 10.

Christian Taagehøj

Christian er uddannelsesansvarlig for Music Management (BA) på Rytmisk Musikkonservatoirum, hvor han også underviser i faget Branchestudier. Derudover underviser han i faget Entreprenørskab for Kandidatuddannelserne i Music Performance, Music Education og Music Creation, og i faget Kultur- og Branchestudier for Bacheloruddannelserne Musiker, Komposition og Musikproduktion.

Foto: PR

 

Luna Ersahin

Luna er blandt andet kendt som frontfigur i bandet AySay, der i 2023 udgav deres andet og anmelderroste album Köy. Samme år turnérede bandet som support på Tobias Rahim's Hvis vi stadig lever turné, hvor Luna også optrådte med Rahim på sangen "Kurder i København". Læs mere på AySays webside

Foto: Morten Fog