Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Karriereveje - med Patina, Ravi Kuma, Johannes Dybkjær Andersson & Bandakademiet

Workshoppen Karriereveje handler om at belyse forskellige veje ind i en bæredygtig musikkarriere.

”Målet er at spille på Orange Scene på Roskilde Festival”, er et typisk svar, når man spørger ind til danske kunstneres definition på succes. Men hvis denne drøm definerer succes, vil alt andet så være en fiasko?

Alt for ofte støbes der et alt for skrøbeligt fundament under dét, der helst skulle ende med en livslang karriere inden for musikken. Men hvad kræver det for at komme godt fra start?

Et godt sted at starte er at formulere en vision og et mål, der giver dig en retning og en handlingsplan – og ikke mindst giver dig mulighed for at få flere nuancer ind i dine succeskriterier, så du får langt bedre chance for at lykkes.

Det er hér vi tager fat, når Bandakademiet, Johannes Dybkjær Andersson og Koda går sammen om workshoppen Karriereveje. Her kan du både møde Mads Skov Hansen & Gregers Møller Jensen (PATINA) og Sharon Kumaraswamy (RAVI KUMA) til en snak om, hvordan man finder sin egen vej ind i musikbranchen, og så skal vi arbejde i praksis, så du kan få formuleret lige netop DIN karrierevej!

Tid & sted
24. oktober. Kl. 16-20 Koda. Lautrupsgade 9, 2100 København Ø
Obs! Dette er ikke et online seminar men kræver fysisk deltagelse.

Program 

  •  Velkomst
  • Om Bandakademiet
  • Kort om AIM
  • Interview med Sharon, Mads & Gregers
  • Pause
  • Workshop, del I - om vision, målsætning og handlingsplaner
  • En let bid
  • Workshop, del II
  • Tak for i dag 

 

Om Bandakademiet

Bandakademiet i Roskilde har siden 2006 været med til at udvikle nye generationer af dygtige bands, solister og sangskrivere i Danmark. Blandt andet har kunstnere som Pil, Katinka, Patina, Djämes Braun, HØKER, Angående Mig, Ravi Kuma, Benjamin Hav/Benal, k-phax og The Minds of 99 fået en solid opstart af karrieren gennem Bandakademiets skræddersyede karriererådgivning og talentudviklingsforløb. Bandakademiet er 100 pct. uafhængigt af kommercielle og økonomiske interesser samtidig med, at akademiet har et stort netværk i musikbranchen og en dyb viden om den danske musikbranche, og hvad det kræver at etablere sig på den danske musikscene som debuterende kunstner. Bandakademiet har været fast partner i KarriereKanonen med DR siden 2009. I 2023 udgiver Bandakademiet rapporten Talentudvikling Der Virker. Læs mere om Bandakademiet her.

 


Foto: Marianne Fruergaard. 
Fotograf: Kristoffer Juel Poulsen

Marianne Fruergaard er musikiværksætter, projektudvikler og musikmentor - og har det meste af sit arbejdsliv arbejdet med talentudvikling og karriererådgivning af talenter inden for de populærmusikalske genrer. Blandt andet står hun bag eller er medinitiativtager til projekter som UrbanGrrls, Danish Songwriting Academy, Music Maker, Music2Business (nu ROYALTIES) og Bandakademiet som hun har været med til at grundlægge og været leder af siden starten i 2006. I 2022 stod hun og Bandakademiet sammen med DR bag rapporten Kvinder i Musikken som sætter lys på nogle af årsagerne til den markante kønsbalance i musikbranchen.

 


Foto: Johannes Dybkjær Anderson
Fotograf: Carsten Villadsen

Johannes Dybkjær Andersson er kreativ konsulent, mentor og rådgiver. The Minds of 99, Per Vers, Pil, Lasse Dein, Benal, Sitrekin, Patina, Djämes Braun og Josephine Philip er nogle af de over 200 navne, Johannes har arbejdet med som mentor og rådgiver over de sidste 20 år. Johannes arbejder både direkte med kunstnere og i regi af bl.a. Karrierekanonen/Bandakademiet, Rytmisk Musikkonservatorium, DR Talentholdet, Autor m.m.

Johannes arbejder i øvrigt med kreativ udvikling som konsulent for virksomheder og organisationer og har netop som Kreativ Udviklingsleder i DR P3 stået bag udviklingen af ’Den Strategiske Retning for P3 Musik.' Han var tidligere CEO, Creative Director & Founding Partner i det kreative bureau Volume og har stået bag partnerskaber mellem MØ og Microsoft, phlake, Sundhedsstyrelsen og Roskilde Festival og stået bag udviklingen af Tuborg Musikhjælp m.m. Tidligere var han A&R og International Marketing Manager i Sony Music, hvor han var ansvarlig for udgivelser med Beyoncé o.lign. Han har desuden været tilknyttet Det Kongelige Teater, Tivoli, ROSA m.m. og har været manager for bl.a. Mew og Hymns From Nineveh.

Johannes er jurymedlem i Karrierekanonen og har selv baggrund som skabende og udøvende kunstner og har spillet 500+ koncerter i Europa, medvirket på 10+ albums. Han er lige nu aktuel med bandet Ring Them Bells.