Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Nu bliver det lettere, at få svar på alle dine spørgsmål til musikaftaler og priser for brug af musik.

Har du virksomhed på Færøerne og bruger du musik? Så har du helt sikkert allerede haft fornøjelsen af at møde juridisk konsulent, Pernille Rostgård Olsen. I løbet af de næste fire måneder vil Pernille opholde sig på Færøerne, for at imødekomme et stigende behov for viden om brug af musik og ophavsret.

Første gang Pernille skulle til Færøerne, var det på grund af et afbud fra en kollega. Men da hun trådte ud af flyvemaskinen i Vágar lufthavn, var det ’som at komme hjem’. "Siden 2013 har Færøerne været mit ansvarsområde – et område, jeg brænder meget for, og som jeg arbejder intensivt med. Færøerne er gået helt i blodet på mig, og jeg har mødt et utroligt imødekommende, men også stolt folkefærd, og har følt mig hjemme, siden jeg besøgte landet første gang. Nu har jeg så fået fast base på Færøerne frem til og med august 2015, og jeg glæder mig meget over, at kunne etablere en tættere relation til både de færøske musikbrugere, men også til alle musikskaberne, som jeg forhåbentlig kommer til at møde i min tid heroppe", fortæller Pernille Rostgård Olsen.

’Jeg har fået mulighed for at få en fast plads i Tutl hver torsdag fra kl. 14:00-17:00, hvor man er meget velkommen til at kigge forbi hvis man har spørgsmål til brug af musik, koncertrapportering og musikaftaler, men også hvis man har spørgsmål til eksisterende medlemskab af Koda. Hvis man gerne vil være medlem af Koda, er det også noget, jeg kan hjælpe med’, fortsætter Pernille Rostgård Olsen .

’Jeg glæder mig til at besøge alle byfesterne, festivalerne og udvalgte koncerter hen over sommeren, så jeg kan være med til at sikre, at alle har de nødvendige aftaler. Og så ser jeg i øvrigt bare frem til at få talt med så mange som muligt i den tid, jeg er deroppe. Det er vigtigt for mig, at musikbrugerne har en oplevelse af, at de får en god service, og at de kan føle sig trygge i og vide, at den musikaftale, de har med os, passer fuldstændig til deres musikbrug, og jeg håber at kunne nå omkring så mange som muligt, inden turen igen går retur til Danmark’, slutter Pernille Rostgård Olsen.

Følg med Pernille på Færøerne? Pernille opdaterer jævnligt sin Facebook-side Pernille og Færøerne, hvor du kan følge med i Pernilles oplevelser på Færøerne. Følg med her.