Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Kom med indenfor på Lautrupsgade 2014

Mød Pernille Rostgård Olsen, Juridisk Assistent i markedsafdelingen, med ansvar for blandt andet færøske kunder.

Har du virksomhed på Færøerne og bruger du musik? Så har du helt sikkert allerede haft fornøjelsen af at møde Pernille Rostgård Olsen. Første gang Pernille skulle til Færøerne, var det på grund af et afbud fra en kollega. Men da hun trådte ud af flyvemaskinen i Vágar lufthavn, var det ’som at komme hjem’.

"Siden 2013 har Færøerne været mit ansvarsområde – et område, jeg brænder meget for, og som jeg arbejder intensivt med. Færøerne er gået helt i blodet på mig, og jeg har mødt et utroligt imødekommende, men også stolt folkefærd, og har følt mig hjemme, siden jeg besøgte landet første gang. På Færøerne står jeg for alle de områder, hvor der skal afregnes til Koda".

"Min personlige begejstring for Færøerne er også en medvirkende faktor til, at jeg til maj 2015 flytter teltpælene til Torshavns-området i 4 måneder".

Her vil jeg få mulighed for at gå yderligere i dialog med vores kunder, og vil samtidig være at træffe fast én dag ugentligt", fortæller Pernille Rostgård Olsen.

"Samtidig er jeg key account på alle diskoteker og natklubber i Danmark. Vi lægger en stor indsats i at tale med - og vejlede vores kunder, så vi kan give bedst mulig service og dermed sikre, at kunderne har den rigtige musikaftale. Det er vigtigt for mig, at kunderne har en oplevelse af, at de får en god service, og at de kan føle sig trygge i og vide, at den musikaftale, de har med os, passer fuldstændig til deres musikbrug", slutter Pernille Rostgård Olsen.

3 hurtige til Pernille:
Hvad lavede du før du kom til Koda?

Før jeg kom til Koda arbejdede jeg hos Sveigaard, Galst & Qwist advokater i 7 år, hvor jeg sad med Kodas inkassosager, så i princippet har jeg siddet med Koda-relaterede sager i næsten 14 år.

Jeg har en baggrund som advokatsekretær med en overbygning som juridisk assistent. Jeg har også arbejdet som social og sundhedshjælper, hvor mit specialområde var senil-demens.

Hvad lytter du til af musik?

Jeg er helt igennem en rock-person med et helt særligt crush på Volbeat, og deres næste koncert bliver min koncert nr. 75. Jeg er også meget nostalgisk omkring gammel rockmusik, og er altid at finde på Sweden Rock Festival. Har også i nogle år været på Rock am Ring og Wacken Open Air. Jeg nyder koncerter, og er ofte at finde på Tobakken i Esbjerg og Godset i Kolding og så selvfølgelig Jyske Bank Boxen i Herning.

Din bedste koncertoplevelse?

Metallicas black album turne i Forum i 92 står for mig som noget helt fantastisk – det var meget, meget stort. Af færøsk musik er jeg utroligt glad for Eivør, som simpelthen er helt magisk. For nylig hørte jeg også Benjamin Petersen i Tobakken i Esbjerg, hvilket også var en kæmpe oplevelse.