Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Kom med indenfor hos Koda

Mød medlemskonsulent, Cecilie Ifversen, som arbejder i Forlags- og medlemsservice

Når G! Festivalen starter den 17. juli, vil Cecilie Ifversen være én af de Koda-medarbejdere, du kan møde på årets festival. Cecilie vil være til stede i Hvonn-teltet, og vil kunne svare på dine medlemsrelaterede spørgsmål på festivalen fredag og lørdag fra 16:00-19:00.

 

"Jeg arbejder som medlemskonsulent i Koda, hvor jeg blandt andet svarer på henvendelser fra vores medlemmer. Det kan handle om alt fra hvordan de bruger Mit Koda til mere komplekse rettighedsspørgsmål. Derudover er jeg blandt andet også involveret i Forlags- og medlemsservice indsats overfor vores Færøske medlemmer, sekretær for udvalgene, der uddeler Kodas kollektive båndmidler og Kodas nationale midler samt Kodas ansvarlige for et Koda/Gramex uddannelsesforløb rettet mod konservatorierne", fortæller Cecilie Ifversen.

"Jeg har været hos Koda nu i snart 5 ½ år, men ikke altid i samme afdeling. Jeg har indtil 1/12-2013 siddet i Musikrapportering, men glæder mig nu til for alvor at gå i dybden med såvel Kodas kollektive båndmidler samt Kodas nationale midler. Efter jeg blev færdig som Cand. Mag i Musikvidenskab, har jeg blandt andet arbejdet som administrativ medarbejder for en ny musik festival og som freelance skribent for en klassisk musikavis", slutter Cecilie Ifversen.

 

Hvad lytter du til af musik?

Jeg har en ret bred musiksmag og plejer at sige, at jeg lytter til alt fra opera til hip hop. For tiden lytter jeg en del til When Saints Go Machine, og så har jeg et blødt punkt for PJ Harvey, som trods de forandringer.

 

Hvad har været din største musikoplevelse nogensinde?

Et godt og rigtig svært spørgsmål. Jeg synes, jeg har haft mange gode musikalske oplevelser, der på hver deres måde har været store oplevelser. Hvis jeg absolut skal fremhæve nogle, så var Joanna Newsom i Vega en meget fin koncertoplevelse. Copenhagen Saxophone Quartet, der spillede Jexper Holmen under Musikhøst i 2007, var også en rigtig god oplevelse. Jeg har desværre glemt, hvad værket hed, men det var så hårene rejste sig. The National på Roskilde var også en god oplevelse, men spørger du mig i morgen, ville du sikkert få nogle helt andre svar hendes musik har gennemgået, altid har et umiskendeligt personlig aftryk.

Hvad er det sjoveste/mest interessante ved at arbejde i lige præcis Koda?
Det sjoveste ved at arbejde i Koda er, at jeg har fået et indblik i kompleksiteten og diversiteten i musikbranchen. Der sker rigtig meget i disse år og det er spændende at følge og være en del af.