Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Glæde hos modtagerne af støtte

For nylig kunne vi overbringe den gode nyhed om tildeling af støtte til tre glade modtagere. Alle tre støttemodtagere havde indsendt spændende og nyskabende materiale, som demonstrerede stor kreativitet og mod på at gøre tingene anderledes.

’Vi er rigtig glade for at have kunnet overbringe det glade budskab til de tre prismodtagere: Katuma, Kimia og Rockstones’, fortæller Inunguaq Petrussen, som har været med til at vurdere det indsendte materiale.

’Katuma, havde indsendt en ansøgning om støtte til deres kommende album ’Made in Greenland’. Katumas lyd er ungdommelig og med inspiration udefra. På en måde er det helt nye toner – en form for ’unspolied lyrics of love’’, fortsætter Inunguaq.

’Kimia, den anden støttemodtager, rummer nye aspekter af rock og en super sej vokal – med mørke og rå melodier, uden at pynte for meget på det. En skøn blanding af retro 70’er og moderne. Og Rockstones, som var den tredje modtager af støtte, overraskede med en blanding af hård rock med bløde og melankolske ballader – en stærk kontrast mellem hard rock og tekster om kærlighed. Det er den hårde rock ’dude’ med bløde følelser - en musikstil i Grønland som blev startet af ungdomsbands for 10 år siden, af bl.a Magnetic Northpole. Vi valgte i år at støtte Rockstones, da de gør det rigtig godt med super musikere, medrivende melodier og tekster om kærlighed, som også har været med til at inspirere andre unge til at komme i gang med musikken’, slutter Inunguaq.

Fakta om de grønlandske nationale midler          

Koda fratrækker hvert år op til 10 % af de indtægter, vi har i Grønland. En del af disse penge uddeles fremadrettet som legater til de grønlandske Koda-medlemmer. 

  • Hvad kan du søge om støtte til?

Du kan søge om støtte til arbejdslegater. Vi støtter kun original grønlandsk musik og hertil knyttet tekst, du skal altså selv have skrevet tekst og musik helt eller delvist.

  • Hvornår?

Ansøgning med det udfyldte ansøgningsskema skal være Koda i hænde senest den 22. december 2014. Se også tilhørende budgetskema Ansøgningsskema kan forventes at være online omkring 1. december 2014.

Svar på ansøgningen kan forventes i løbet af februar måned 2015.

Læs mere om de grønlandske nationale midler her

Gå til information om Grønland