Råd til ansøgningen

Brug tid på at overveje, hvorfor du vil søge netop det job, og hvad der gør dig kvalificeret. Har du spørgsmål, inden du søger, så henvend dig til den kontaktperson, der er nævnt i opslaget.

Der er mange måder at skrive en ansøgning på. Vi sætter pris på en kort og motiveret ansøgning og et overskueligt og informativt CV. Det vigtigste er, at din ansøgning er bygget op på en klar og overskuelig måde, hvor du har reflekteret over:

  • tidligere job, arbejdsopgaver og gerne lidt om de resultater du har opnået.
  • hvilke sider af din person der komplementerer udfyldelsen af det pågældende jobindhold. 
  • Din motivation for jobbet og det at arbejde i Koda.


Dit CV

Det er vigtigt, at dit CV er overskueligt og kan tale for sig selv, så vi hurtigt kan få et overblik over din uddannelse og erfaring samt faktuelle oplysninger, som er relevante i forhold til det konkrete job.


Hvad kigger vi efter?

Vi kigger efter, om du er kvalificeret og vil gerne vide noget om dine erfaringer, og hvad du konkret har arbejdet med. Samtidig lægger vi vægt på din motivation - hvorfor søger du lige netop dette job - og hvilke muligheder ser du i jobbet?


Ansøgningsfrist

Vi har normalt en ansøgningsfrist på 3-4 uger, men det sker, at vi får så mange ansøgninger, at vi vælger at tage annoncen ned før. Vi opfordrer derfor til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.


Kontakt

Jobansøgninger modtages kun via vores rekrutteringssystem. Du kan sende din ansøgning til vores HR-afdeling via dette link. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Som ansøger får du altid svar på din ansøgning.


Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Send os en kort motiveret ansøgning, samt dit CV. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Uopfordrede ansøgninger kan du sende til vores HR-afdeling via dette link.

Du modtager altid en bekræftelse på modtagelsen af din ansøgning.

Vi kontakter dig, hvis vi finder en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer. Vi sletter dine data senest 180 dage efter din ansøgning.