Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Søg støtte
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2023
2022
2021
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Om at arbejde i musikbranchen

At arbejde i centrum af musikbranchen

Koda er en nonprofit medlemsforening, som forvalter rettigheder for ca. 46.000 komponister og sangskrivere - og vi servicerer godt 40.000 kunder, der bruger musik offentligt. Det placerer Kodas medarbejdere midt i den danske musikbranche. I Koda arbejder vi for musikken, og den værdi vi skaber, går til musikken. Det betyder ikke, at man som medarbejder i Koda behøver at have en nær relation til musik, men vi sætter vi stor pris på at arbejde for den gode sag, når vi gennem vores arbejde bidrager til at sikre skabelsen af ny musik.


I forandring

Musikbranchen undergår store forandringer i disse år. Det skyldes bl.a., at online musiktjenester fortsat skyder frem, og den traditionelle pladebranche er presset. Udviklingen gør Koda til en spændende arbejdsplads midt i en branche i forandring - det kræver dygtige medarbejdere, der er omstillingsparate.


Fokus på trivsel

Mange af vores medarbejdere vælger at blive længe i Koda. Måske er det fordi, vi lægger stor vægt på, at vi har det godt, både på arbejdet og i fritiden. Vi arbejder målrettet med vores trivselspolitik og vi har en sports- og en kunstforening. Desuden har vi et årligt personaleseminar og månedlige personalemøder, samt diverse sociale arrangementer som julefrokost, skovtur, adventsmorgenkaffe og fredagsbar.


Internationalt samarbejde

Musik overskrider grænser, og derfor er Koda også en international arbejdsplads. Vi indgår gensidighedsaftaler med op mod 100 lignende selskaber verden over, og visse stillinger i Koda indebærer samarbejde på tværs af landegrænser.


Vores hus

Vi har til huse i fantastiske omgivelser ned til lystbådehavnen i Nordhavn. Vores hus emmer af musik - fra du kommer ind i foyeren og på din vej rundt i huset. Vores trappe er udsmykket med billeder fra musiklivet og vores mødelokaler afspejler en genre eller en kunstner. Det gør vores hus til et levende og spændende sted.

Vi deler hus med vores medlemsforeninger Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Komponistforening (DKF), Danske Jazz, Beat og Folk Autorer (DJBFA) og Musikforlæggerne i Danmark.