Online afstemning

Ved generalforsamlingen 2019 er der som noget nyt mulighed for at deltage i afstemningerne online. Uanset om du vil deltage ved at dukke op i Lautrupsgade, eller om du vil se med på streaming og stemme online, er det en forudsætning at du tilmelder dig.

Fristen for tilmelding er onsdag den 24 april kl. 12.00 hvis du er autor, og tirsdag den 23. april kl. 12.00 hvis du deltager som forlag. Du kan ikke stemme, hvis du ikke har tilmeldt dig.

Hvis du er i tvivl om du har mulighed for at deltage, anbefaler vi at du tilmelder dig, og så melder afbud, hvis du alligevel ikke får tid. Det er nemlig ikke muligt at tilmelde sig efter fristen, og du mister retten til at stemme. 

Hvis du ønsker at stemme online, og har tilmeldt dig, modtager du før generalforsamlingen en mail med links til alle de afstemninger der er på generalforsamlingen. 

Vi streamer generalforsamlingen, så du kan følge med i præsentationer og diskussioner. Efterhånden som punkterne kommer til afstemning, vil dirigenten give besked, og du har mulighed for – via et link i den mail du modtager fra Koda – at gå ind og deltage i afstemningen. Det er kun muligt at stemme, når den enkelte afstemning er åben. 

Du kan tilmelde dig her