Online afstemning

Ved generalforsamlinger i Koda er der som noget nyt i 2019 mulighed for at deltage i afstemningerne online. Uanset om du vil stemme ved at møde op, eller om du vil se med på streaming (kun ordinær generalforsamling) og stemme online, er det en forudsætning at du tilmelder dig.

Fristen for tilmelding er onsdag den 12 juni kl. 12.00, både som autor og musikforlægger. Du kan ikke stemme, hvis du ikke har tilmeldt dig.

Hvis du er i tvivl om du har mulighed for at deltage, anbefaler vi at du tilmelder dig, og så melder afbud, hvis du alligevel ikke får tid. Det er nemlig ikke muligt at tilmelde sig efter fristen, og du mister retten til at stemme. 

Hvis du ønsker at stemme online, og har tilmeldt dig, modtager du før generalforsamlingen en mail med links til alle de afstemninger, der er planlagt på generalforsamlingen. Opstår der behov for flere afstemninger undervejs, får du en ny mail med et nyt link.

Afstemingen om forslag til ændring af vedtægterne vil være åben mandag den 17. juni fra kl. 14.00 til 14.15. Det er kun muligt at stemme, når afstemningen er åben. 

Tilmeldingen åbner tirsdag den 21.maj.