Vind 15.000 kr: Lav en topline til Pharfars grundtrack

Koda's initiativ, Spil Dansk Dagen, og Dans24syv har i fællesskab skabt en ny konkurrence, som på en helt ny måde kombinerer de to kunstarter musik og dans. Præmien er 15.000 kr. og det færdige track vil blive brugt på hundredvis af skoler, hvor tusindvis af elever vil danse til musikken på Dansens Dag.

Konkurrencen er i virkeligheden to konkurrencer i én. Nemlig en koreografi- og en sangskriverkonkurrence. Koreografikonkurrence-delen er nu overstået, og nu starter anden del af konkurrencen.

Læs også: I dag er det Spil Dansk Dag

Kort fortalt gælder det om at lave en færdig produktion og skabe en topline (melodi + evt. tekst) ud fra en dansekoreografi video med Samuel Ibandas dans og det instrumentale grundtrack, som koreografien er lavet til. Dette grundtrack er produceret af sangskriveren og produceren Pharfar

Præmien er på 15.000 kr. og i sidste ende bliver både musikken og koreografien brugt til "årets dans" i forbindelse med Dansens Dag i 2012, hvor den vil blive danset og hørt af tusindvis af dansere over hele landet.

Konkurrencen henvender sig til dig, som har en lille producer gemt i maven og som har et hjemmestudie i soveværelset, men i princippet kan alle, amatører og top-professionelle deltage i konkurrencen.

Læs også: Årets børnesang 2011

Deadline

Konkurrencen er åben fra den 13. januar til den 17. februar 2012.

Læs om hvordan du deltager i konkurrencen, hør Pharfars grundtrack og se danse-koreografi videoen her

Derfor Spil Dansk Dagen

Koda er mere end en rettighedsorganisation. Pengene fra Koda er en vigtig del af musikernes mulighed for at tjene penge på at være komponist og sangskriver. Men vi er en vigtig spiller i det danske musikliv af flere årsager. For vi sørger ikke kun for, at komponister og sangskrivere får betaling, når deres musik bliver spillet. Vi bruger også en del af vores indtægt til mangfoldig kulturstøtte. Det er en støtte, der når meget bredt ud til alt fra etablerede musikforeninger til støtte af specifikke udgivelser, arbejdslegater og arrangementer. Spil Dansk Dagen er blot et af de initiativer, vi bidrager til den kulturelle mangfoldighed med, og i Koda bruger vi Spil Dansk Dagen til at støtte op om den blomstrende musikkultur, vi har i Danmark.

Læs mere om, hvad Koda ellers støtter

Seneste nyt

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.

16. januar 2018
Danmark blomstrer på Eurosonic Noorderslag 2018
I denne uge drager den internationale musikbranche til Holland for at deltage i den største festival dedikeret til ny europæisk rytmisk musik, Eurosonic Noorderslag. Festivalen sætter i år fokus på Danmark og danske kunstnere. Hele 22 danske navne er i år på plakaten, når festivalen afholdes i den hollandske by Groningen fra den 17. – 20. januar.