Vind 15.000 kr: Lav en topline til Pharfars grundtrack

Koda's initiativ, Spil Dansk Dagen, og Dans24syv har i fællesskab skabt en ny konkurrence, som på en helt ny måde kombinerer de to kunstarter musik og dans. Præmien er 15.000 kr. og det færdige track vil blive brugt på hundredvis af skoler, hvor tusindvis af elever vil danse til musikken på Dansens Dag.

Konkurrencen er i virkeligheden to konkurrencer i én. Nemlig en koreografi- og en sangskriverkonkurrence. Koreografikonkurrence-delen er nu overstået, og nu starter anden del af konkurrencen.

Læs også: I dag er det Spil Dansk Dag

Kort fortalt gælder det om at lave en færdig produktion og skabe en topline (melodi + evt. tekst) ud fra en dansekoreografi video med Samuel Ibandas dans og det instrumentale grundtrack, som koreografien er lavet til. Dette grundtrack er produceret af sangskriveren og produceren Pharfar

Præmien er på 15.000 kr. og i sidste ende bliver både musikken og koreografien brugt til "årets dans" i forbindelse med Dansens Dag i 2012, hvor den vil blive danset og hørt af tusindvis af dansere over hele landet.

Konkurrencen henvender sig til dig, som har en lille producer gemt i maven og som har et hjemmestudie i soveværelset, men i princippet kan alle, amatører og top-professionelle deltage i konkurrencen.

Læs også: Årets børnesang 2011

Deadline

Konkurrencen er åben fra den 13. januar til den 17. februar 2012.

Læs om hvordan du deltager i konkurrencen, hør Pharfars grundtrack og se danse-koreografi videoen her

Derfor Spil Dansk Dagen

Koda er mere end en rettighedsorganisation. Pengene fra Koda er en vigtig del af musikernes mulighed for at tjene penge på at være komponist og sangskriver. Men vi er en vigtig spiller i det danske musikliv af flere årsager. For vi sørger ikke kun for, at komponister og sangskrivere får betaling, når deres musik bliver spillet. Vi bruger også en del af vores indtægt til mangfoldig kulturstøtte. Det er en støtte, der når meget bredt ud til alt fra etablerede musikforeninger til støtte af specifikke udgivelser, arbejdslegater og arrangementer. Spil Dansk Dagen er blot et af de initiativer, vi bidrager til den kulturelle mangfoldighed med, og i Koda bruger vi Spil Dansk Dagen til at støtte op om den blomstrende musikkultur, vi har i Danmark.

Læs mere om, hvad Koda ellers støtter

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.