Koda har nedjusteret priserne for streaming af livekoncerter i lyset af coronakrisen

Reduceret pris for livestreaming af koncerter under corona-krisen

Koda har nedjusteret priserne for streaming af livekoncerter i lyset af corona-krisen, som presser de økonomiske vilkår for komponister, sangskriver og arrangører, og derfor øger behovet for netop livestreaming af koncerter.

I Koda arbejder vi for, at musikere, komponister og sangskrivere får betaling for deres arbejde, men vi har også fuld forståelse for den svære økonomiske situation, som mange står i lige nu grundet corona-krisen.

Vi kan samtidig se, at der er mange initiativer som online fællessang og livestreaming af koncerter, der deles på diverse hjemmesider og sociale medier. Initiativerne skaber glæde og samler os i en svær tid. Dette vil vi gerne understøtte, og derfor nedjusterer vi priserne frem til 1. juni.


Pris for livestreaming af koncerter frem til 1. juni:

  • Livestreaming af koncerter uden betaling er gratis. 
    Livestreaming af koncerter, som er gratis for forbrugerne, og som samtidig er uden reklamer, uden sponsorater og uden brugerbidrag, kræver i denne periode ikke en betaling til Koda. Dog skal man have en tilladelse, som fås ved at skrive til kunde@koda.dk
  • Reduceret pris for livestreaming af koncerter med betaling. 
    Prisen for livestreaming af koncerter uanset platform, hvor brugeren betaler for at streame, eller som er sponsorfinansieret, finansieret af frivillige bidrag eller reklamefinansieret har følgende reducerede pris:
    10 procent af bruttoindtægter med en minimumsbetaling på 250 kr. pr. koncert.


Hvis du vil oprette en aftale om livestreaming af koncerter, skal du send en mail til medie@koda.dk

Se Kodas normale pris for livestreaming af koncerter her

 

OBS: Betalingen går til de skabende kunstnere

Når du arrangerer en betalingskoncert eller koncert med frivillige bidrag til støtte for artister og udøvende kunstnere, sikrer du gennem en musikaftale med Koda, at også de skabende kunstnere får løn.